Olimpia, victorie la scor de neprezentare în ultimul test. Boștină a înscris din nou

Marius ANGHEL 17 Aug. 2015, 17:39 Pregătiri, amicale

Olimpia Satu Mare a jucat sâmbătă cel de-al 13-lea meci amical din actuala stagiune de pregătire pentru noul sezon al Ligii a II-a. Echipa antrenată de Tiberiu Csik a primit vizita celor de la FC Zalău, o formație din Liga a III-a, pe care a învins-o la scor de neprezentare.

Pe teren, în prima repriză, a existat o singură echipă. Olimpia a dat dovadă de maturitate, de mai multă experiență și a dominat categoric partida. Takacs avea să anunțe un recital de goluri încă din minutul 5, dar a trimis mingea peste poartă. Faur este omul care a deschis scorul, l-a învins pe portarul oaspete din puțini metri (min. 10). La o intrare în careul advers, Villand este faultat și scoate o lovitură de la 11 metri. Selagea și-a revenit după penalty-ul ratat cu Valea lui Mihai și a făcut 2-0 printr-un șut plasat pe partea dreaptă. FC Zalău își arată „colțișorii” prin Tăbârța (min. 26). Scăpat singur cu portarul, Băican îi ia însă mingea. O altă acțiune interesantă i-a aparținut lui Bîgiu, dar șutul lui merge puțin pe lângă poarta lui Man (min. 44).

Cu o echipă schimbată aproape complet, Olimpia continuă să fie periculoasă și în repriza secundă. Boștină trimite pe lângă portar (min. 47). FC Zalău obține o lovitură liberă la 16 metri, pe partea stânga, dar Stanciu izbește transversala (min. 50). Avea să fie cea mai periculoasă ocazie a oaspeților.

Scorul final a fost stabilit încă din minutul 57. Cădar trece ca pe lângă jaloane de mai mulți jucători oaspeți. După o cursă de 40 metri ajunge pe partea stângă la marginea careului. L-a servit excelent pe Boștină cel care din 4 metri a trimis sub transversală. Până la final mai trecem în revistă ocaziile lui Cădar (min. 68), R. Rus (min. 69). Șutul lui Bura din 11 metri s-a dus peste poartă (min. 87), iar meciul s-a încheiat după lovitura liberă bătută foarte bine de Cădar, dar care a fost respinsă de Man.

Olimpia (R1): Băican – Ciul, Tătaru, Heil, Iuhas, Selagea, Villand, Takacs, Faur, Unguru, Bîgiu.
Olimpia (R2): Băican (Cherecheș 60) – Ciul, Tătaru, Heil, Roatiș, Cădar, R. Rus, Lukacs, Bura, Socaci, Boștină.

FC Zalău: Man – Burcă, Dumbrăvean, Tonko, Varga, Fluieraș, Stanciu, Chețan, Tarbo, Bercean, Tăbârță. Au mai intrat: Muscan, A. Pop, Meleg, Tomșa, Brândușe.

Tibi Csik a folosit în acest meci doi jucători noi. Aduși în probe, se pare că Daniel Unguru (Dinamo II) și Sergiu Socaci nu vor rămâne la Olimpia. În schimb, fundașul Ionuț Tătaru a lăsat o impresie bună, poate fi un „stâlp” important pentru echipa noastră, în sezonul 2015-2016.

FC Olimpia va disputa sâmbăta viitoare un alt meci amical, în deplasare la Unirea Jucu (Liga a III-a). Se încearcă stabilirea unui meci de pregătire și cu CSM Sighetu Marmației.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 17 Aug. 2015, 17:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă