Olimpia va disputa în perioada pregătirilor 13 meciuri amicale

Mihai Andries 10 Jan. 2015, 11:00 Pregătiri, amicale
Olimpia va disputa** în perioada pregătirilor 13 meciuri amicale

Chiar dacă jucătorii mai sunt în vacanță, conducerea Olimpiei s-a străduit, și a reușit, să stabilească un calendar al pregătirilor de iarnă. Iar pregătirile cuprind, pe lângă clasicele antrenamente fizice, multe meciuri amicale, cu caracter de pregătire.

Așa cum se știe, pregătirile se vor relua luni 12 ianuarie. În primele două săptămâni, până în 26 ianuarie, lotul Olimpiei se va pregăti la Satu Mare sau pe terenuri aflate în împrejurimi. Apoi, pe 26 ianuarie se va pleca într-un stagiu de pregătire care va avea loc, timp de o săptămână, la Valea Măriei.

Revenind la meciurile de pregătire, pe agenda Olimpiei figurează 13 asemenea jocuri stabilite cu diverși parteneri. Noi vom publica mai jos calendarul acestor meciuri cu precizarea că programul ar putea suferi modificări. În cea mai mare parte disputarea meciurilor depinde de condițiile meteo, de starea terenurilor etc. Iar cum la Satu Mare nu avem teren sintetic, multe partide se vor disputa în deplasare. Dar iată care este calendarul acestor jocuri de pregătire:
– 21 ianuarie: FC Olimpia – FC Zalău
– 24 ianuarie: FC Olimpia – FC Baia Mare
– 25 ianuarie: Diosgyor (Liga 1 Ungaria) – FC Olimpia
– 28 ianuarie: FC Olimpia – CSM Sighet
– 7 februarie: Kisvarda (Liga III-) – FC Olimpia(2 jocuri în aceeași zi)
– 8 februarie: FC Olimpia – Sânmartin (la Salonta)
– 9 februarie: Partium Oradea – FC Olimpia(la Salonta)
– 10 februarie: FC Olimpia – Șoimii Pâncota (probabil la Salonta)
– 11 februarie: FC Olimpia – Sântandrei
– 11 februarie: UTA – FC Olimpia
– 14 februarie: FC Olimpia – Cigand (la Nyregyhaza)
– 21 februarie: Poli Timișoara – FC Olimpia.

Legat de lotul de jucători, prea multe noutăți nu sunt, dar cu siguranță luni vom afla mai multe. Cât despre posibila plecare a lui Bic la Poli Timișoara, Tiberiu Csik a spus că a vorbit cu mijlocașul Olimpiei, dar a negat că ar fi fost contactat de cineva de la gruparea de pe Bega.

Sursa: Informația Zilei

Mihai Andries 10 Jan. 2015, 11:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă