Alexa, mulțumit de efort. Csik a găsit punctele slabe ale echipei

Mihai Andries 22 Feb. 2015, 11:45 Pregătiri, amicale
Alexa, mulțumit de efort.** Csik a găsit punctele slabe ale echipei

În ciuda lipsurilor din atac, Alexa s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor în amicalul cu Olimpia, în condițiile în care echipa a sosit vineri la 5 dimineața acasă.

„A fost un meci, cum mă așteptam, fără ritm. Datorită a ceea ce s-a întâmplat, cu drumul lung de ieri din Istanbul, știam că vom fi obosiți, vom suferi. Mă bucur că am câștigat. Nu am avut accidentări noi.. Am avut mentalitate, consistență. Mă bucur că și atunci când sunt condiții improprii, de care vom avea parte și în campionat, putem să câștigăm… A fost o victorie importantă, de mental pentru noi”, a declarat Dan Alexa.

„Chirurgul” i-a lăudat pe oaspeți, de la care îl remarcase din tur pe Ovidiu Bic: „Satu Mare are echipă bună, îmi place mult Bic, e un jucător tânăr, de perspectivă. Și noi avem astfel de jucatori. Mi-a plăcut în timpul campionatului”.

Tiberiu Csik: „Am văzut punctele slabe”

De partea cealaltă tehnicianul Olimpiei a apreciat utilitatea amicalului, deși echipa sa a ieșit înfrântă de pe „Dan Păltinișanu”.

„Obiectivul nostru l-am realizat. Am văzut punctele slabe. Starea terenului a afectat jocul. Din punct de vedere tehnic, sunt jucători care m-au mulțumit, care nu m-au nemulțumit. Cei de la ACS Poli mi s-au părut obosiți, am auzit de drumul lor lung. Sunt cu un pas în Liga I. Sigur, mai sunt etape de jucat, dar sunt mult peste celelalte echipe. Noi avem lotul format, sunt doi-trei pe post. Sunt foarte optimist, acesta e obiectivul, să intrăm în play-off. Apoi vedem, cum evoluăm”, a explicat Tiberiu Csik.

Fostul jucător al lui Poli și Steaua nu a putut miza ieri pe noile achizițiie Mărkuș și Sălăgeanu, cu probleme medicale la rândul lor.

Sursa: Sport 9
Foto: Adrian PÂCLIȘAN

Mihai Andries 22 Feb. 2015, 11:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă