Olimpia, umiliță maximă trăită în Ungaria. Mircea Bolba și-a dat demisia

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 16:24 Pregătiri, amicale

Olimpia Satu Mare a trăit o umilință istorică sâmbătă, atunci când s-a deplasat în Ungaria pentru a disputa meciul revanșă cu FC Kisvarda, echipă din eșalonul secund maghiar cu care remizase, scor 2-2, la începutul pregătirilor din această vară. Ungurii s-au impus cu un neverosimil 9-0.

Prima jumătate de oră a amicalului cu Kisvarda nu avea să prevestescă deloc dezastrul pe care urma să-l trăiască jucătorii Olimpiei. A fost 0-0 și o bară „semnată” de Krausz, însă mai apoi a urmat potopul în poarta noii achiziții Andrei Preda, ultima dată la Gloria Buzău. Maghiarii n-au avut deloc milă de sătmăreni, cărora le-au dea nouă goluri, dintre care șase în repriza secundă. Péter Szabó, Gergely Délczeg, Péter Rajczi (2), Tamás Cseri (2), Lucas, GergÅ‘ Oláh și Gábor ErÅ‘s au înscris gol după gol în poarta Olimpiei.

Cu FC Kisvarda, la Olimpia a mai jucat și atacantul nigerian Idris Abdul Rahman Ozovehe (21 ani), adus la Satu Mare de la Șimleu!

„Eroii” Olimpiei din acest amical au fost: Andrei Preda – Dumitru Muntean, Florin Mureșan, Mihai Onicaș, Cosmin Iuhas – Cosmin Bura, Robert Villand, Raul Krausz, Vasile Pop – Idris Ozovehe, Bogdan Faur. Au mai jucat: Marius Șuta, Dumitru Anca, Adrian Ciul, Romario Rus, Darius Lukacs, Nemeș, Erdei, Toma, Raul Ștef, Mark Chik, Ioan Opriș și Thomas Goț.

După meci, antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba, și-a găsit cu greu cuvintele pentru a explica acest eșec dezastruos suferit de echipa sa. „N-am trăit în viața mea așa ceva. Nici ca jucător și nici ca antrenor. Nu dau vina pe nimeni, îmi asum responsabilitatea eșecului. Și o spun cu toată responsabilitatea, după acest eșec nu mai pot să rămân antrenor principal la Olimpia. Aceasta este decizia pe care am luat-o acum”, a spus, pentru informatia-zilei.ro, Bolba, care a anunțat că și-a depus demisia.

Foto: FB Kisvarda FC

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 16:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă