Olimpia și-a luat revanșa în fața lui FC Maramureș

05 Feb. 2012, 18:38 Pregătiri, amicale

În al treilea joc de pregătire din această iarnă, băimărenii de la FC Maramureș Universitar au suferit prima înfrângere, scor 0-2, în compania echipei Olimpia Satu Mare. Partida s-a disputat pe terenul 2 al Stadionului „Viorel Mateianu”.

Romulus Buia a început această partidă cu următorul 11: Bota – Urs, Ciobai, Istrofor, Anițoiu – Achim, Negrea, Venezia, Pop, Lais – Dragoș.

Meciul nu a început foarte bine pentru echipa din Liga a II-a, Olimpia reușind să obțină un penalty, ratat în cele din urmă de sătmăreni. Golul echipei din Satu Mare a venit după un contraatac dus pe partea stângă. La pauză s-a intrat la vestiare cu scorul de 1-0 în favoarea celor din Satu Mare/.

În repriza a doua, Romulus Buia i-a trimis în teren pe: Lovasz – Duruș, Toma, Hodor, De Rosa – Feraru II, Daminuță, Fritea, Roman, Filip – Gego.

Aceștia nu au reușit să aducă nimic nou pe tabelă, Olimpia reușind să mai obțină un penalty, dar de data aceasta nu au mai ratat, iar scorul final a fost 2-0 în favoarea oaspeților.

„Am jucat două reprize a câte 50 de minute fiecare, pe terenul 2, încercând din nou mai multe formule de echipă, dat fiind că, încă, suntem în faza în care testăm mai mulți jucători care au venit la echipa noastră în probe. Probabil după următorul meci, cu Luceafărul Oradea, vom începe să renunțăm la sportivii care nu ne-au convins până acum”, a spus pentru eMaramureș Ciprian Dorobanțu, antrenorul secund al echipei FC Maramureș Universitar Baia Mare.

Aceasta a fost a treia partida jucata de FCMU în 2012, după victoria cu 2-1 obținută în fața echipei Olimpia pe stadionul din Sighet, când Daminuță și Urs au punctat pentru Baia Mare, respectiv după succesul repurtat cu 5-1 în compania echipei FC Zalău (au înscris Dragoș 2, Gego și Roman, plus un autogol).

Următorul meci pentru FC Maramureș este pe data de 8 februarie împotriva echipei Luceafărul Oradea, pe terenul 2 al Stadionului „Viorel Mateianu”.

În altă ordine de idei, echipa băimăreană de liga a doua și-a lansat site-ul oficial.

Foto: fcmaramures.ro

05 Feb. 2012, 18:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă