Olimpia și-a învins echipa de juniori A la Odoreu!

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 13:44 Pregătiri, amicale
Olimpia și-a învins echipa de juniori A la Odoreu!

Terenul din Odoreu a găzduit miercuri la prânz un nou amical între echipa Olimpiei și juniorii A, pregătiți de Cristian Popa și Mihai Sabău. S-a încheiat 3-1 pentru „seniori”, însă juniorii republicani au arătat multă consistență în joc, dominând ultima parte a întâlnirii.

Pentru Olimpia au marcat Bujor, Rus și Feier, primul ratând și o lovitură de pedeapsă. Pentru juniori a înscris Brian Lemac, care a arătat o foarte mare poftă de joc.

„Am evoluat bine astăzi, mă bucur că proiectul cu LPS-ul s-a concretizat și că băieții cresc de la meci la meci. Ne dorim să terminăm sezonul pe locul doi, pentru a ne califica în faza următoare”, a spus Cristian Popa.

FC Olimpia: Șuta – Sabău, Domuța, Mureșan, Roatiș, Lemac, Rus, Scvartcopf, Lukacs, Boștină, Dragoș. Au mai intrat Prodan, Muntean, Bujor, Micaș, Ene, Roghină, Feier, Villand, Kinczel, Faur și Miron. Nu au evoluat Gavrilescu și Iuhas, care au fost însă arbitrii întâlnirii, alături de Sebi Raț.

Juniori A: Anca – Paul, C. Pop, Rus, Ionescu, Ciul, Bura, Stoica, Gulya, Lemac, D. Pop. Au mai evoluat Grishaber, Cireap, Ban, Cherecheș. Din păcate sunt accidentați câțiva oameni de bază, Donca, P. Pop, Varga și Gândea.

Pentru seniori urmeză sâmbătă, la ora 11.00, un nou amical, pe Stadionul Olimpia cu formația Gloria Bistrița.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 13:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă