Olimpia și-a încheiat amicalele cu o remiză la Sighet. Sătmărenii au fost conduși de echipa din Liga 3

Marius ANGHEL 24 Aug. 2015, 17:44 Pregătiri, amicale
Olimpia și-a încheiat amicalele cu o remiză la Sighet. Sătmărenii au fost conduși de echipa din Liga 3

Olimpia Satu Mare a disputat la final de săptămână un ultim meci amical înaintea startului în noul sezon al Ligii a II-a la fotbal. Formația sătmăreană s-a deplasat la Sighet acolo unde elevii lui Tiberiu Csik au întâlnit echipa locală care activează în Liga III-a. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, rezultat stabilit încă din prima repriză.

Gazdele au deschis scorul în minutul 4 prin Taciuc. Olimpia a egalat rapid, în minutul 10 când Faur a finalizat, cu un șut din careu, o pasă venită de la cadetul Bura. Până la final ambele echipe au avut bune ocazii de a marca, dar jucătorii s-au întrecut în ratări astfel că partida s-a încheiat la egalitate.

Olimpia a jucat în prima repriză în următoarea alcătuire: Băican- Munteanu, Tătaru, Heil, Iuhas – Takacs, Villand, Chivari, Selagea – Bura, Faur. După pauză au mai intrat Șuta, Bîgiu, Rus, Lukacs, Boștină, Ciul, Cădar și Roatiș.

„Test util în fața unei echipe solide, care va face o figură frumoasă în Liga III-a. Până la primul meci oficial, cel de sâmbătă cu Metalul Reșița vom încerca să corectăm deficiențele noastre astfel încât să avem un debut bun în actualul sezon” a spus antrenorul Tibi Csik.

Tot de la antrenorul Olimpiei am aflat că și-ar mai dori un atacant și un mijlocaș stânga, unul care să facă ambele faze. Cum până la finalul perioadei de transferuri mai este ceva timp (7 septembrie), este posibil ca doleanțele lui Csik să fie satisfăcute. Am mai aflat că Olimpia este în așteptarea noului echipament, unul albastru cu dungi galbene subțiri, verticale.

În altă ordine de idei, Olimpia a susținut în pauza de vară 14 meciuri amicale. Un bilanț pozitiv pentru echipa sătmăreană. A acumulat 6 victorii, 4 remize și 4 înfrângeri. În toate aceste partide, Olimpia a marcat 29 de goluri și a primit 20.

Pe parcursul acestei săptămâni, pănă la plecarea spre Reșița, prevăzută pentru vineri dimineață, lotul Olimpiei va efectua antrenamente zilnice pe propriul stadion. Miercuri însă este programat un joc școală cu juniorii A ai clubului. Olimpia va juca sâmbăta viitoare, pe 29 august în prima etapă din Liga a 2-a în deplasare la Metalul.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 24 Aug. 2015, 17:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă