Olimpia și-a anulat amicalul din Ungaria pentru a nu risca o epidemie

Marius ANGHEL 24 Jan. 2017, 14:11 Pregătiri, amicale
Olimpia și-a anulat amicalul din Ungaria** pentru a nu risca o epidemie

Înainte de plecarea în cantonamentul din Cipru, stabilită la finalul acestei săptămâni, Olimpia își programase pentru miercuri un meci amical în Ungaria pentru a testa noii veniți în lotul lui Bogdan Andone. Testul cu Cigand SE a fost însă anulat pentru a nu risca o epidemie de gripă, așa cum anunță președintele Attila Karda, conducerea clubului sătmărean preferând în schimb ca jucătorii să își continue antrenamentele pe terenul înghețat al stadionului pe care își dispută meciurile din Liga 2.

„Nu prea erau condiții bune în țară. În Ungaria era o soluție să mergem la terenuri sintetice, dar am înțeles că e ceva problemă cu epidemia de gripă și am anulat înclusiv amicalul de marți. Sunt trei sponsori care ne-au anunțat că ne ajută cu deplasarea în Cipru. Plecăm vineri seara la București, iar sâmbătă la prânz avem cursa spre Cipru”, a spus, pentru Gazeta de Nord-Vest, Karda.

Altfel, pe lângă atacantul Mihai Dina (31 ani) și fundașul Cristian Munteanu (36 ani), ambii de la CSM Râmnicu Vâlcea, Cristian Bucur (21 ani) de la FC Zalău și fundașul Răzvan Lupu (25 ani) de la Unirea Jucu, antrenorul Bogdan Andone îi va urmări în aceste zile și pe cei trei tineri chemați de la echipa de juniori A a clubului, dar și alții trei care aparțin Olimpiei, dar care au fost împrumutați în prima parte a sezonului la Recolta Dorolț, în Liga 3.

Până la stabilirea lotului final pentru cantonamentul extern, sătmărenii trebuie să-și obțină și vizele medicale.

 

Marius ANGHEL 24 Jan. 2017, 14:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă