Olimpia Satu Mare a pierdut cu 0-3 la Debrecen

23 Jan. 2012, 13:42 Pregătiri, amicale
Olimpia Satu Mare** a pierdut cu 0-3 la Debrecen

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă și duminică două meciuri amicale. Primul a avut loc la Debrecen, acolo unde formația din Liga a III-a a pierdut cu 0-3, pe teren sintetic, în fața echipei care a avut în componență mulți jucători de la prima echipă.

„A fost un meci util, dar condițiile lor de pregătire sunt net superioare față de ale noastre. În plus, am întâlnit mulți fotbaliști care evoluează la ocupanta primului loc din Ungaria, ceea ce nu e puțin lucru” a spus antrenorul Tiberiu Csik.

În prima repriză au evoluat pentru Olimpia: Gorbe, în poartă, iar jucători de câmp au fost Moș, F. Mureșan, Valter, Homorozan, Gavrilescu, Villand, Botoș, Molnar, Feier și Marinaș. După revenirea de la cabine au intrat Coman – portar, Glodean, Sabău, Batfalschi, Ciorcaș, Câmpan, Mihai Pop, M. Mureșan, Hanus, Prodan și Marian Pop.

Cei care nu au jucat la Debrecen au evoluat duminică la baza sportivă Rania. În acest joc Olimpia a întâlnit pe Someșul Cărășeu. Însă s-au făcut multe schimbări, iar scorul nu a fost important, ci doar utilitatea meciului.

Astăzi jucătorii pregătiți de antrenorii Tibi Csik, Lulu Dragomir și Paul Levente vor pleca în cantonament la Ocna Șugatag.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

23 Jan. 2012, 13:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă