Olimpia s-a reunit în format restrâns. Unii jucători sunt încă în vacanță, alții au fost puși pe liber

Marius ANGHEL 22 Jun. 2016, 14:45 Pregătiri, amicale

Scăpată de retrogradare după ce Gloria Buzău nu s-a mai prezentat la barajul de menținere, Olimpia Satu Mare a dat start pregătirii pentru noul sezon din Liga 2 după aproximativ două săptămâni de vacanță. La primul antrenament, susținut pe stadionul Olimpia, antrenorii Mircea Bolba și Tiberiu Csik au avut la dispoziție doar jucători din vechiul lot, cât și juniori ai clubului.

La primul antrenament au lipsit motivat Mărkuș, Buhăescu, Villand și Bîgiu, în timp ce Heil, Chivari și Brata nu se pot pregăti, deoarece așteaptă verdictul medicilor asupra accidentărilor pe care le-au suferit. În plus, Ianc, Takacs și Tătaru au fost anunțați că nu mai sunt doriți în noul sezon și sunt liberi să-și caute alte echipe.

Iată lotul prezent la reunirea Olimpiei: Șuta, Băican – Ciul, Muntean, Mureșan, Silaghi, Csik Mark, Rus, Ștef, Opriș, Lipai, Chivari, Iuhas, Onicaș, Lukacs, Toma, Kanalos, Bura, Nemeș, Sopronyi, Hoffer, Faur, Sălăgeanu.

„Facem antrenamente la Satu Mare, vizitele medicale, iar pe 29 iunie am vrea să mergem în cantonament. Rămâne să stabilim împreună cu conducerea și locația. Mi-aș dori să avem un teren bun de pregătire și condiții de recuperare în cantonament”, a spus, pentru satumaresport.ro, Mircea Bolba, antrenorul Olimpiei.

Pe 1 iulie este așteptat în lotul Olimpiei și atacantul echipei Național Sebiș, Gelu Velici, jucător care în iarnă semna cu gruparea sătmăreană, însă rămânea în Liga 3. Între timp, fostul dinamovist a anunțat cu nu vrea să mai vină la Olimpia, acum fiind ofertat de ASA Târgu Mureș. „Are contract valabil cu noi, unul înregistrat la FRF. Am auzit că vrea să plece în Liga 1, dar e o problemă dacă a mai semnat un alt contract”, spun oficialii Olimpiei.

„Am semnat ceva pe e-mail, dar nu intenționez să merg la Olimpia. Până în vară sunt sută la sută la Sebiș și – probabil – și după aceea. Dacă promovăm în Liga 2-a, sigur rămân, dar sunt șanse mari să continui și în Liga a 3-a și asta pentru că oamenii de aici mă apreciază și sunt foarte corecți cu mine. Poate, doar o ofertă de la Liga 1 să mă convingă să plec…”, spunea Gelu Velici la începutul lunii martie a acestui an.

Foto: satumareonline.ro

Marius ANGHEL 22 Jun. 2016, 14:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă