Olimpia s-a reunit cu 25 de jucători. Bodea și-a stabilit staff-ul

Marius ANGHEL 14 Jul. 2014, 18:49 Pregătiri, amicale

După o lună de vacanță, Olimpia Satu Mare s-a reunit luni la stadion. 25 de jucători au fost prezenți la acest prim antrenament al stagiului de pregătire de vară. A fost primul antrenament condus și de noul antrenor al echipei din Liga a II-a, Cosmin Bodea, cel care îi va avea în staff pe Lulu Dragomir (secund) și Ovidiu Suciu (antrenorul portarilor).

Printre fotbaliștii de la reunire s-au numărat și Apostu și Neagu, ultima dată la UTA. Iată componența lotului actual: Șuta, Miron, Anca – Munteanu, Bălău, Mureșan, Iuhas, Gavrilescu, Svarczkopf, Dragoș, Roghină, Boștină, Villand, Sabău, Micaș, Faur, Roatiș, Feier (va merge la Fortuna), Bujor, Lukacs, Rus, Kinczel, Apostu, Neagu, Dobrău, Socaciu. Al treilea jucător al echipei arădene ce a semnat cu Olimpia, argentinianul Laso, încă nu a revenit în România.

„Tiberiu Csik este directorul tehnic al Olimpiei, va avea în subordine toți antrenorii, va avea o strânsă colaborare și cu Bodea, se va ocupa de tot ce înseamnă organizare la club. Iar Bolba va fi antrenor principal la echipa a doua. Brata și Heil sunt în negocieri cu mai multe echipe, printre care ne aflăm și noi. Ne-am arătat dorința de a-i avea la club. Vor rămâne în total 22 de jucători, deocamdată avem 21 pe listă. Mai avem un singur loc pe care trebuie să-l ocupăm, în locul lui Ene ne-am dori să aducem pe cineva. Avem un antrenor nou și un obiectiv nou, adică o clasare în primele patru locuri. Și, de ce nu, dacă vom avea ocazia să promovăm, vom face lucrul acesta”, a declarat președintele Olimpiei, Dan Băbuț, citat de informatia-zilei.ro.

Marius ANGHEL 14 Jul. 2014, 18:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă