Olimpia s-a mutat la Salonta! Csik își testează jucătorii în trei amicale

Marius ANGHEL 05 Feb. 2014, 13:22 Pregătiri, amicale

Doar două zile au apucat să stea acasă jucătorii Olimpiei. Abia reveniți duminică la Satu Mare din cantonamentul de la Băile 1 Mai, elevii lui Tibi Csik și-au făcut iar bagajele și s-au mutat de azi la Salonta, unde până la sfârșitul săptămânii vor disputa trei partide amicale.

Primul meci se va disputa azi de la ora 14 în compania celor de la Șoimii Pâncota, joi sunt programate două antrenamente iar vineri va avea loc amicalul cu divizionara B SCM Bacău. Ultimul joc școală e programat sâmbătă la prânz împotriva echipei de liga a 4-a din Sântandrei.

„Intrăm în febra meciurilor de pregătire. Din păcate trebuie să mergem din Satu Mare deoarece aici nu avem condiții optime pentru jocuri. Baza sportivă Liberty din Salonta are un teren sintetic de dimensiuni normale unde de altfel ne-am mai pregătit cu succes și anul trecut”, spune antrenorul Tibi Csik.

Din fericire nu sunt probleme medicale iar antrenorii vor avea la dispoziție pentru acest minicantonament tot lotul care a făcut pregătirea și la Băile 1 Mai.

Iată lotul ce face deplasarea la Salonta: Șuta, Miron și Anca – portari, Mureșan, Muntean, Bălău, Sabău, Ene, Țoca, Iuhas, Gavrilescu, Micaș, Villand, Svartcopf, Roghină, Dragoș, Roatiș, Kinczel, D. Lemac, Bujor, Feier, Prodan , Zsiga, Rus, Faur și Lucaci – jucători de câmp.

De remarcat că meciul dintre Olimpia și Pâncota va fi arbitrat de ecusonul FIFA, careianul Istvan Kovacs.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 05 Feb. 2014, 13:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă