Olimpia pierde la limită amicalul cu FC Maramureș

09 Aug. 2012, 17:29 Pregătiri, amicale
Olimpia pierde la limită amicalul cu FC Maramureș

Olimpia Satu Mare a disputat ieri, la Baia Mare o partidă de pregătire, în compania formației FC Maramureș. „Galben albaștrii” au pierdut cu scorul de 3-2 (1-1), partida jucându-se pe durata a două reprize de câte 50 de minute. Antrenorii Tibi Csik, Lulu Dragomir și Paul Levente au format două echipe. Prima echipă care a intrat în teren a fost alcătuită din Șuta – Homorozan, Moș, Iuhas, Glodeanu, Gavrilescu, Mihai Pop, Botoș, Molnar, Dragoș și Dănilă. În primele minute ale meciului, Homorozan a dat un autogol și asta din cauza unei nesincronizări cu Șuta. Câteva minute mai târziu Dragoș reușește să înscrie un gol de la 16 m, restabilind egalitatea, 1-1.

Cea de-a doua echipă a fost formată din Coman – Ghiriti, Szilagyi, Lauruk, Hanus, Marian Pop, Mureșan, Marinaș, Cozma, Prodan și Feier. La începutul reprizei secunde, Cozma înscrie și cel de-al doilea gol pentru sătmăreni. Maramureșenii nu s-au lăsat mai prejos și au înscris în această repriză două goluri, prin Feraru și Negrea, stabilind și scorul final 3-2. Absenții partidei au fost Villand și Sabău, ambii fiind accidentați.

De partea cealaltă, maramureșenii au început cu Danciu – Duruș, Hodor, Faye, De Rosa, Urs, Achim, Giurgiu, Pop, Deac, Mariș. Au mai jucat: Olaru – Negrea, Copilescu, Vălimăreanu, Ailenei, Seydou, Dârle, Szabo, Juan Felipe, Krausz
Următorul meci amical al Olimpiei Satu Mare este programat mâine, de la ora 18.00, pe Stadionul Olimpia. Sătmărenii vor primi vizita grupării Plimob Sighet, echipa nou promovată în Liga a III-a.

Articol scris de Veronica HODAȘ
Foto: FC Maramureș

09 Aug. 2012, 17:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă