Olimpia, învinsă într-un amical de noul „U” Cluj. Dorin Goga și Seck au înscris golurile liderului Ligii 4 Cluj

Cum în weekend a stat, fiindcă ar fi trebuit să joace cu Șoimii Pâncota, Olimpia Satu Mare a desfășurat, sâmbătă, un amical la Cluj Napoca. Echipa lui Bogdan Andone a pierdut testul cu noul „U” Cluj, lider în Liga a 4-a, cu 2-0, primul gol al întâlnirii fiind marcat de Dorin Goga.

Desfășurat în fața a 600 de spectatori, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu, meciul dintre ACSF „Alb-Negru” al studenților clujeni, echipă din Liga 4, și Olimpia Satu Mare, echipă de pe loc promovabil din Liga 2, s-a încheiat cu victoria primilor. Pe teren, diferența de două eșaloane a fost una insesizabilă. Prima repriză  a amicalului s-a desfășurat sub semnul echilibrului, iar execuțiile lui Takacs și Salcău i-au creat emoții lui Anca-Trip, la o lovitură liberă, respectiv o acțiune în viteză. Sătmărenii au replicat târziu, la șutul cadrat al lui Pană, dar reținut fără probleme de Pop, astfel că după primele 45 de minute scorul a rămas egal, fără goluri.

În partea a doua a jocului, clujenii au marcat de două ori și și-au asigurat cel mai important succes al acestei perioade de pregătire. La una dintre primele acțiuni ale reprizei, Takacs a intrat în careu, l-a găsit ideal pe Dorin Goga, intrat pe parcurs, iar atacantul vedetă a deschis scorul. Atacurile s-au înmulțit apoi la poarta Olimpiei, iar rezultatul final a fost stabilit tot de către un fotbalist introdus în repriza secundă, Seck.

„A fost un meci frumos cu Olimpia, chiar mi-am dorit foarte mult să avem un astfel de adversar. Am spus că avem o echipă bună de Liga a 2-a, vedeți ce calități au Abrudan, Giurgiu, Păcurar, Goga, care fac diferența, dar și ceilalți jucători, cum e Lemac, care crește de la meci la meci. Și cei tineri progresează și asta mă bucură foarte mult, iar aici l-aș putea da exemplu pe Manu. Consider că avem o echipă bună și că putem face chiar și spectacol la nivelul Ligii a 4-a, a 3-a și chiar și în Liga a 2-a. Din vară, sigur, ne gândim să aducem jucători și să construim o echipă foarte bună de promovare de la Liga a 2-a în prima ligă”, a declarat, citat de cjsport.ro, Ioan Ovidiu Sabău, managerul Universității Cluj.

„U” Cluj: Pop – Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu, Giurgiu, Rogozan, Takacs, Hațiegan, Salcău, Lemac. Au mai intrat: Man, Goga, Păcurar, Seck, Hîmpea, Potcoavă, Fizeșan.

Olimpia: Anca-Trip – R. Rus, Fl. Mureșan, Heil, Duruș, Onicaș, Sil. Pană, Krausz, Erdei, I. Roșu, Ad. Voicu. Au mai intrat: Șuta, Dascălu – Daminuță, Bura, Ciul, Ludușan, Tudoran, Kanaloș, Faur, V. Pop, Villand, Oct. Ursu, Iuhas.

Altfel, Olimpia Satu Mare a căzut pe locul 4 de pe 2 după ce în această etapă a Ligii 2 Sepsi OSK a câștigat cu 3-0 în fața Afumațiului, iar UTA Bătrâna Doamnă a învins cu 4-0 pe Metalul Reșița.

Foto: FC Universitatea Cluj

Pe aceeași temă