Olimpia i-a învins fără probleme pe SC Bacău!

Marius ANGHEL 14 Aug. 2013, 21:13 Pregătiri, amicale
Olimpia** i-a învins fără probleme pe SC Bacău!

Olimpia Satu Mare a disputat miercuri un nou meci de pregătire, în compania formației de Liga a II-a, SC Bacău. Partida care s-a disputat în comuna Paleu, județul Bihor, a fost câștigată de elevii lui Tiberiu Csik cu scorul de 4-1.

„Gablen – albaștrii” s-au descurcat foarte bine în această partidă amicală. Sătmărenii au deschis scorul încă din prima repriză prin Bujor care a înscris cu ajutorul centrării venite de la Zsiga. Atât Olimpia, cât și bacăuanii au avut numeroase ocazii, însă scorul la pauză a fost 1-0.

Repriza secundă a fost dominată pe deplin de sătmăreni. Cel de-al doilea gol pentru Olimpia a venit din partea lui Dragoș care a înscris cu capul după cornerul bătut foarte bine de Roghină.  Tot Dragoș a transformat un penalty obținut de Negruț, iar câteva minute mai târziu, același Dragoș a înscris și golul cu numărul patru și astfel  Olimpia a obținut victoria cu scorul de 4-1.

Gazdele au reușit să înscrie unicul gol al partidei în minutul 85, din penalty.

„Am întâlnit o echipă omogenă, cu fotbaliști experimentați, care joacă de 3-4 ani împreună, lucru care s-a cunoscut. E o înfrângere care nu ne cade deloc bine, dar care ne arată că mai avem mult de lucru și de învățat”, a declarat, pentru sport.bacaul.ro, Viorel Tănase.

Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat : Șuta – Muntean, Ene, Iuhas, Hanus, Gavrilescu, Micaș, Villand, Zsiga, Bujor, Lemac. În repriza secundă au mai intrat Szekely – Sabău, Mureșan, Gombar, Molnar, Schwarczcof , Roghină, Dragoș, Negruț, Feier.

Sport Club Bacău a evoluat în formula: Petrariu – Mihălăchioae, Adăscăliței, Lozneanu, Sascău – Întuneric, Strugariu – Husein, Cl. Tudor, Miron – B. Ungureanu. Au mai jucat: Știrbu, Hurdubei, B. Rusu, Măjer, Dumitriu, Luncanu, Blănaru, Șchiopu și Predoiu.

Următorul joc de verificare al celor de la Sport Club Bacău va avea loc sâmbătă, de la ora 18, la Oradea, cu FC Bihor.

Articol scris de Elena Govor

Marius ANGHEL 14 Aug. 2013, 21:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă