Olimpia, egala Universității în ultimul amical al clujenilor înainte de reluarea Ligii 1

Marius ANGHEL 14 Feb. 2015, 15:25 Pregătiri, amicale
Olimpia, egala Universității** în ultimul amical al clujenilor înainte de reluarea Ligii 1

Olimpia Satu Mare s-a deplasat vineri în Cluj-Napoca pentru cel mai tare meci amical din pauza de iarnă, cu Universitatea Cluj, echipă aflată pe locul 11 în Liga I. Deși inițial se anunța că se va juca pe Cluj Arena, până la urmă meciul dintre cele două echipe s-a disputat pe baza „Dan Anca”, pe un teren sintetic. Acolo s-au aflat și peste 100 de suporteri.

Prima repriză n-a oferit niciun gol, însă ambele echipe și-au creat ocazii frumoase. Olimpia putea să deschidă scorul în primul minut, Bujor a interceptat o minge trimisă înapoi de defensiva clujeană, însă singur cu portarul a trimis pe lângă poartă. Tot pe lângă poartă a șutat și Faur în minutul 18, pentru ca la faza imediat următoare „U” să beneficieze de o dublă ocazie de a marca, prin Lemnaru. Portarul nostru, Șuta, a reușit să prindă o minge de pe linia porții (min. 27), expediată de Viveiros.

Antrenorul Tiberiu Csik a schimbat aproape toată echipa pentru repriza a doua. Gazdele au fost mai puțin periculoase, primul șut pe poartă l-au avut abia în minutul 72. A trimis Cristocea de la 25 metri, dar a reținut Anca. Jocul a fost mai puțin animat în partea a doua, s-a terminat 0-0.

„U” Cluj: Panagopoulos – Ciupe, Skvorc, Gravenberch, Bambara, Costin, van Den Broek, Ceppelini, Viveiros, Lemnaru, Kovacs. După pauză au mai intrat: Vaselovsky, Zijler, Morar, Castillion, Martins, Cristocea, Calcan. Antrenor: George Ogăraru.

Olimpia – repriza I: Șuta – Munteanu, Heil, Mureșan, Iuhas, Bic, Onicaș, Villand, R. Rus, Faur, Bujor.
Olimpia – repriza a II-a: Anca – Burlacu, Ioniță, Heil, Iuhas, Schwarczkopf, Micaș, Bic, Cădar, Selagea, Feier. A mai intrat Tilinger (min. 60).

În ceea ce privește programul Olimpiei în perioada următoare, miercuri va juca în deplasare la Nyiregyhaza (Liga I – Ungaria), după care în 21 februarie se va afla pe terenul liderului din Seria a II-a a Ligii a II-a, la ACS Poli Timișoara. Primul meci oficial pentru „galben-albaștri” este programat pentru 28 februarie, la CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 14 Feb. 2015, 15:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă