Olimpia, amical cu nigerieni!

Mihai Andries 13 Nov. 2012, 14:21 Pregătiri, amicale

Olimpia Satu Mare a jucat luni, un meci amical cu un lot de jucători cu vârste cuprinse între 18-23 de ani din Nigeria. Markus Makan, rezident român a făcut o selecție din 3.500 de jucători, iar după lungi tratative a adus în România 21 de nigerieni, avându-l ca manager pe Dan Daragiu. Aceștia se află de o lună în cantonament la Băile Felix, Oradea și urmăresc să joace cât mai multe meciuri amicale cu echipe de Liga a II-a și a III-a, în special din Ardeal. Scopul este acela ca jucătorii nigerieni să fie văzuți de președinții de cluburi sau antrenori și să fie selecționați.

Revenind la meciul de luni, „galben-albaștrii” i-a învins fără probleme, cu scorul de 7-1. Scorul a fost deschis de Lauruk din lovitură liberă, după care Molnar a înscris cel de-al doilea gol, ajutat fiind de lovitura de colț a lui Lauruk. Câteva minute mai târziu Feier l-a văzut liber pe Dănilă, iar acesta a marcat al treilea gol, urmat mai apoi de același Feier care a scăpat singur pe contraatac și Ghiriti care înscrie cu câteva secunde înainte de finalul primei reprize, scor 5-0.

Nigerienii au evoluat în repriza secundă cu altă echipă, dar cu toate acestea sătmărenii nu au avut nici un fel de problemă, Feier și Ghiriti înscriind din nou. Scorul final al partidei a fost 7-1, după ce oaspeții au marcat singurul gol al partidei dintr-o lovitură liberă.
Olimpia Satu Mare: Gorbe, Moș, Silaghi, Micaș, Lauruk, Ghiriti, Villand, Mureșan, Molnar, Feier, Dănilă. Au mai jucat Coman – Roatiș și Cozma.

Articol și foto de Veronica HODAS

Mihai Andries 13 Nov. 2012, 14:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă