Olimpia a terminat cantonamentul de la 1 Mai: „Am făcut o pregătire fizică serioasă”

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 13:59 Pregătiri, amicale
Olimpia a terminat cantonamentul de la 1 Mai:**

După șase zile petrecute în stațiunea 1 Mai din Bihor, lotul Olimpiei s-a întors duminică după amiază acasă, la Satu Mare. Mai întâi însă, în cursul dimineții, jucătorii au mai efectuat un antrenament fizic după care a urmat strângerea bagajelor, masa de prânz și îmbarcarea în autocar.

„A fost un stagiu util, am făcut o pregătire fizică serioasă, variată iar asta se va vedea cu siguranță în jocurile pe care le vom disputa în retur” a declarat Tiberiu Csik la întoarcerea acasă.

Tot de la antrenorul principal al Olimpiei am aflat și programul zilelor următoare pentru jucători. Luni este zi liberă pentru toată lumea iar marți este programat un prim antrenament. Apoi, miercuri dimineața, lotul Olimpiei pleacă spre Salonta, oraș în care se va derula al doilea stagiu de pregătire pentru sătmăreni și în care există un teren de dimensiuni normale acoperit cu gazon sintetic. Va fi de fapt un ministagiu, pentru că echipa sătmăreană va sta la Salonta doar patru zile, de miercuri până sâmbătă, interval în care va disputa patru meciuri cu caracter de pregătire. Sunt prevăzute meciuri cu Șoimii Pâncota, cu o echipă de liga IV-a, cu SC Bacău și FC Zalău, dar nu este exclus să apară unele modificări de ultimă oră.

Altfel, printr-o decizie a Comitetului Executiv al FRF, echipelor de Liga II-a și a III-a le vor fi anulate cartonașele galbene acumulate în sezonul regulat. Asta înseamnă că în play-off și play-out, toate echipele vor intra cu zero cartonașe galbene. Decizia nu se răsfrânge asupra celor roșii așa că, în cazul în care etapele de suspendare ale unui jucător ating și fazele de după sezonul regulat, acesta va absenta din echipa lui.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 13:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă