Olimpia a revenit spectaculos în amicalul cu Cigand și a egalat la trei!

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 14:57 Pregătiri, amicale

Olimpia a susținut ieri două meciuri de pregătire, unul la Dara și unul la Nyirbator cu Cigand, apoi lotul a pleca din nou la Salonta unde vineri va disputa un meci test cu FC Zalău. Sâmbătă galben-albaștrii se vor deplasa la Sebiș pentru un joc cu echipa de liga a 3-a, Național.

3-0 contra juniorilor A

La Dara, practic echipa a doua a jucat împotriva juniorilor A de la Olimpia, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Domuța în minutul doi din lovitură liberă, respectiv Strempell și Roatiș în repriza secundă. Antrenorii au început cu Miron în poartă, jucători de câmp Socaciu, Domuța, Sabău, Ionescu, Lukacs, Rus, Roghină, Roatiș, Kinczel și Ungurean. Au mai intrat Strempell, Pop și Brânzanic.

De cealaltă parte, Mihai Sabău i-a folosit în primul 11 pe Horvat în poartă, Paul, Rus, Dunca, Gândea, Ciul, Bura, Donca, Gulya, P. Pop, Lemac. Au mai evoluat Cherecheș, Stoica, Grishaber, D. Pop, Varga și C. Pop. Duminică juniorii vor juca un nou amical, cu Victoria Apa, pregătită de Zoltan Ritli.

3-3 cu Cigand

După-amiaza, prima echipa a întâlnit la Nyiregyhaza formația maghiară Cigand. Meciul a fost unul cu multe goluri, șase la număr, câte trei de fiecare parte. Echipa din Ungaria a condus cu 3-0, dar la pauză scorul a fost 3-1, golul grupării sătmărene fiind înscris de noua achiziție venită de la Poli Timișoara, Boștină. Acesta se află la prima reușită în tricoul galben-albastru. Unul dintre golurile formației Cigand a fost marcat de Robert Rozsel, fost jucător al Olimpiei.

După revenirea de la cabine, elevii lui Tiberiu Csik au fost mai proaspeți, reușind să replice de două ori, prin atacanții Dragoș și Feier. Astfel s-a încheiat 3-3, iar după cum am scris mai sus, Olimpia va pleca azi spre Salonta.

VEZI o GALERIE FOTO de la primul amical

În meciul de la Nyirbator au evoluat în primul „11″ Anca în poartă, jucători de câmp Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu, Micaș, Villand, Dragoș, Bujor și Boștină. Pe parcurs au mai intrat portarul Șuta, Feier, Scvartcopf și Lemac.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 14:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă