Olimpia a remizat cu CSM Sighetu Marmației. Jucătorii lui Csik n-au putut marca împotriva echipei din Liga 3

Marius ANGHEL 28 Jan. 2015, 18:01 Pregătiri, amicale
Olimpia a remizat cu CSM Sighetu Marmației.** Jucătorii lui Csik n-au putut marca împotriva echipei din Liga 3

La două zile după ce a ajuns în cantonamentul de la Ocna Șugatag, echipa Olimpiei a disputat, în cursul zilei de miercuri, un prim meci de verificare. Adversarul sătmărenilor a fost CSM Sighetu Marmației, o echipă aflată pe locul 6 în seria a V-a a Ligii a III-a și la care evoluează fostul jucător al Olimpiei, Gabriel Roatiș.

Partida s-a disputat în localitatea Sarasău, lângă Sighetu Marmației, și s-a încheiat cu rezultatul de 0-0. Asta nu înseamnă că au lipsit ocaziile. Dar, fie că portarii s-au dovedit a fi în zi bună, fie că atacanții s-au dovedit a fi neinspirați.

Antrenorii Olimpiei au abordat acest meci cu două formule de echipă distincte în fiecare repriză.

Repriza I: Anca – Burlacu, Mureșan, Onicaș, Sălăjan, Rus, Micaș, Villand, Lucaci, Bujor, Feier.
Repriza II-a: Fila – Munteanu, Ionită, Heil, Iuhas, Cădar, Swarckopf, Tillinger, Chivari, Bic, Faur. Au mai jucat Mark Csik și David Tamas.
Bălău a fost menajat în acest meci, iar portarul Șuta va apăra în următorul meci.

Ziua de miercuri nu s-a încheiat însă cu meciul cu Sighetul, ci a continuat după amiază cu un alt antrenament la care au participat toți jucătorii. Apoi, în continuarea pregătirilor, jucătorii sătmăreni vor efectua cele trei antrenamente zilnice, alergări, lucru în sala de forță etc.

Duminică, la întoarcerea spre casă, lotul Olimpiei va face un mic ocol. Adică va trece prin Baia Mare unde va juca revanșa cu FCM Baia Mare.

Vă reamintim că în primul meci, disputat pe terenul Samobil din Satu Mare, FC Olimpia a învins echipa băimăreană cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Adrian Sălăgeanu.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 28 Jan. 2015, 18:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă