Olimpia a remizat cu ASU Poli la Salonta. Ciprian Brata a jucat pentru sătmăreni

Marius ANGHEL 30 Jan. 2016, 14:40 Pregătiri, amicale
Olimpia a remizat cu ASU Poli la Salonta.** Ciprian Brata a jucat pentru sătmăreni

Olimpia Satu Mare a remizat, scor 2-2, sâmbătă, în cel de-al doilea amical al acestei perioade de pregătire, împotriva liderului Seriei a IV-a a Ligii 3, ASU Politehnica Timișoara. Fără Sălăgeanu și Lukacs, nefolosiți din cauza unor probleme medicale, formația pregătită de Tiberiu Csik a fost condusă la Salonta, a revenit și a preluat avantajul în amicalul cu bănățenii, însă în final rezultatul a fost egal.

Bădăuță a deschis scorul pentru ASU Poli în minutul 20, Takacs a adus imediat egalarea pentru Olimpia, iar până în pauză căpitanul Cosmin Iuhas i-a adus în avantaj pe sătmăreni. Rezultatul final, 2-2, a fost stabilit în a doua parte a jocului de Flavius Tulcan, care a înscris cu 25 de minute înainte de final. În repriza a doua a meciului cu ASU, pentru Olimpia a debutat și Ciprian Brata, fundașul pus pe liber de FC Botoșani.

Olimpia își va continua până mâine cantonamentul de la Băile 1 Mai, apoi va reveni la Satu Mare pentru disputa alte amicale. De partea cealaltă, ASU Poli, pregătită de Sorin Brîndescu, e cantonată de miercuri la Moneasa.

„Băieții s-au mișcat bine. Ținând cont de perioada în care ne aflăm, efortul depus a fost mulțumitor. Obiectivul pe care ni l-am fixat pentru jocul de astăzi a fost îndeplinit în proporție de 90 la sută. Olimpia Satu Mare e o echipă bună, de liga a doua, au început mult peste noi… Am fost poate și noi fricoși puțin la început, din cauza diferenței dintre eșaloane, dar apoi ne-am revenit și ne-am dat seama că ne ridicăm la nivelul adversarului. Sunt mulțumit de toți jucătorii, pentru că în această perioadă urmărim în primul rând efortul fizic și mai puțin realizările tehnico-tactice”, a declarat, pentru Druckeria, antrenorul alb-violeților, Sorin Brîndescu..

Olimpia, prima repriză: Șuta – D. Muntean, Fl. Mureșan, Heil, Iuhas – Takacs, Onicaș, Villand, Bura – Buhăescu, Bîgiu.
Olimpia, repriza a doua: Băican – Ciul, Csik, Tătaru, Brata – Ștef, Rus, Kanalos, Ianc – Faur, Mărkuș.

ASU Poli, prima repriză: Rogojină – Birău, Bilia, Ugocian, Damian – Vucea, Giuricici, Rebenciuc, Țugui – Peter, Bădăuță.
ASU Poli, repriza a doua: Burtic – Contescu, Stefanovici, Gălan, Taub – Marin, D. Codrea, Stancu, Ghinescu – Sulea, Tulcan.

Amicalele următoare ale Olimpiei:

03/02 – Cigand SE – Olimpia Satu Mare / stadion Sport utcai stadion din Nyirbator
06/02 – Diosgyor VTK – Olimpia Satu Mare / stadion Abaujszanto
10/02 – Luceafărul Oradea – Olimpia Satu Mare / stadionul Comunal Oradea
13/02 – Varda SE – Olimpia Satu Mare / stadion Varkert Kisvarda
20/02 – Olimpia Satu Mare – CS Oșorhei / stadion Olimpia

De partea cealaltă, ASU Politehnica are programat următorul amical, miercuri, în deplasare, cu Gloria Lunca Teuz Cermei (Liga a IV-a Arad).

Foto: FB Olimpia Satu Mare

Marius ANGHEL 30 Jan. 2016, 14:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă