Olimpia a pierdut la limită amicalul cu rezervele lui Debrecen. Selymes a testat încă patru noi jucători, printre care unul de la UTA

Marius ANGHEL 20 Jul. 2017, 17:26 Pregătiri, amicale

Revenită la Satu Mare după cantonamentul efectuat la Poiana Brașov, Olimpia s-a pregătit în primele zile ale săptămânii pe plan local, iar miercuri s-a deplasat în Ungaria pentru un super amical cu Debrecen. Echipa maghiară din prima ligă s-a impus doar cu 1-0, chiar dacă antrenorul Tibor Selymes a testat noi jucători și nu a avut o echipă sudată.

Debrecen a aliniat cu Olimpia o echipă în care nu a evoluat niciun jucător care sâmbătă, în campioant, a fost pe teren ca titular. Potrivit Informația zilei, în echipa maghiarilor a intrat pe parcurs doar doi jucători, Mengolo și Tisza, care au fost rezerve la meciul pierdut cu Mezokovesd (1-2). De partea cealaltă, Olimpia a efectuat multe schimbări în repriza secundă, după o primă parte în care pare că s-a folosit o formulă ce se conturează a fi standard.

Singurul gol al amicalului a fost marcat înainte de pauză, în minutul 42, de Vidmar.

Selymes i-a testat în acest meci pe portarul Florin Muntean și jucătorii Ionuț Copaci (fundaș de la UTA), Olivier Lusamba (atacant de 24 de ani din RD Congo) și Ben Khalifa.

DVSC: Szabados (Kovacs 46′), Benyei (Ujvarosi 70′), Szilvasi (Soltesz 70′), Kinyik, Barna (Balogh 46′), Varga (Molnar 70′), Csosz (Kusnyir 46′), Tisza (Szutor 70′), Biro (Stampf 70′), Nagy (Zsori 70′), Vidmar (Mengolo 46′)

Olimpia: Dascălu (Fl. Muntean 46′) – Achim (Duruș 50′), Hlinca (Fl. Mureșan 46′), Cr. Munteanu (cpt.)(Copaci 46′), Brata (Bura 70′), Tasic (R. Rus 55′), Cocian (Villand 55′), V. Pop (Nemeș 67′), Demba (Lusamba 46′), D. Lukacs (Miholca 35′), Mbundi (Ben Khalifa 46′)

Duminică, tot în Ungaria, Olimpia va juca următorul amical, cu echipa din Liga a 2-a Kisvarda, care în vara anului trecut i-a învins pe sătmăreni cu 9-0 și a dus la demisia lui Tiberiu Csik.

Foto: dvsc.hu

Marius ANGHEL 20 Jul. 2017, 17:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă