Olimpia a pierdut amicalul cu FC Maramureș cu patru minute înainte de final

15 Jul. 2012, 15:05 Pregătiri, amicale
Olimpia a pierdut amicalul cu FC Maramureș** cu patru minute înainte de final

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă dimineață un meci amical în compania formației FC Maramureș, în fața căreia a pierdut cu scorul de 0-1.

„Galben-albaștrii” s-au descurcat bine, au dominat prima repriză având mai multe ocazii de gol prin Villand, Iuhas Micaș și Marinaș. Băimărenii au pus în pericol poarta lui Șuta în minutele 26 și 34, însă fără nicio șansă. Astfel cele două echipe au intrat la vestiare cu scorul de 0-0.

În repriza a doua, Dănilă a avut o mare ocazie de gol în minutul 78, dar nu a găsit cadrul porții și a trimis balonul pe lângă. Același Dănilă ratează și cea de-a doua mare ocazie de gol în minutul 81. Oaspeții au deschis scorul în minutul 86 prin Mariș. Băimăreanul a profitat de greșeala lui Szilaghi care a alunecat în careu și i-a lăsat cale liberă să trimită balonul în poarta lui Gorbe. O ultimă fază a sătmărenilor a fost în minutul 88 când Lauruk a executat o frumoasă lovitură, însă fără șansă de gol, scor final 0-1.

Pentru FCU Maramureș au jucat Danciu, Toma, Durus, Urs, Hodor, Negrea, Emanuelle de Rosa, Pop, Deac, Achim. Au mai intrat Olar, Mateaș, Fritea, Feraru, Moiș, Moiș, Mariș și Pop Vasile.

Pentru Olimpia au evoluat în prima repriză Șuta – Moș, Sabău, Iuhas, Homorozan, Marian Pop, Villand, Hanus, Micaș, Marinaș și Feier, iar în cea de-a doua: Gorbe-Glodean, Szilaghi, Mihai Pop, Lauruk, Ghiriti, M.Mureșan, Molnar, Cozma, Prodan și Dănilă.

„Sunt mulțumit, în primul rând că am făcut două echipe diferite și am încercat ca fiecare jucător să reziste 45 de minute. Am jucat și miercuri și astăzi, eu sunt mulțumit totuși de evoluția și mai ales de atitudinea lor. Am întâlnit două echipe de liga a 2 a, mai experimentate, am făcut anumite greșeli, ei au profitat mai mult, noi mai puțin, dar suntem în faza de pregătire și apar anumite greșeli. Am primit azi un gol destul de ușor, datorită unei greșili și am ratat destul de ușor”, a declarat tehnicianul Olimpiei, Tibi Csik.

Dumincă viitoare, sătmărenii vor intra în cantonament

Sătmărenii vor intrat în cantonament în 22 iulie, dar nu vor face deplare și va fi doar un cantonament local. Înainte de toate, joi de la ora 10.00 Olimpia va primi vizita celor de la Zalău pentru un nou amical, iar sâmbătă se vor deplasa la Oradea pentru a juca amical cu FC Bihor.

În perioada 28-29 iulie vor participa la Nyirbator, Ungaria la un turneu la care vor participa șase echipe.

Se speculează cum că Olimpia Satu Mare are multe șanse să evolueze în acest sezon în Liga a a 2 a, mai multe detalii despre acest aspect vom afla în cursul zilei de mâine, de asemenea vom afla mai multe amânunte și de noua conducere a clubului.

Articol scris de Veronica Hodas

15 Jul. 2012, 15:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă