Olimpia a obținut doar o remiză în testul cu Precizia Săcele. Vezi jucătorii utilizați de Tibor Selymes

Marius ANGHEL 10 Jul. 2017, 19:46 Pregătiri, amicale

Prezentă de săptămâna trecută în cantonament la Poiana Brașov, Olimpia Satu Mare a desfășurat sâmbătă un prim meci amical. Echipa antrenată de Tibor Selymes a întâlnit-o, la Săcele, pe Precizia Săcele, a patra clasată în sezonul recent încheiat al Ligii a 4-a Brașov. Rezultatul testului a fost unul de egalitate, scor 1-1, unul dezamăgitor pentru Olimpia.

Vasile Popa a deschis scorul din penalty înainte de pauză, iar gazdele de la Precizia au egalat la jumătatea reprizei secunde prin Pasăre, dintr-o lovitură liberă, acesta fiind rezultatul înregistrat și după fluierul final.

Selymes a încheiat amicalul în formula: Bogdan Dascălu – Ciprian Duruș, Cristian Munteanu, Florin Mureșan, Cosmin Bura, Pavel Nemeș, Angelo Cocian, Darius Lukacs, Vasile Pop, Robert Villand, David Vincze. În repriza a doua au intrat și Marius Șuta, Romario Rus, Demba, Ionuț Hlinca, Levente Vincze, Denis Cubaș, Florin Achim și Florin Chitaș.

Marți, de la ora 18:00, Olimpia dispută un nou meci amical, cu ASF Zărnești, echipă care a terminat pe locul 2 sezonul recent al Ligii a 4-a Brașov. Cantonamentul de la Poiana Brașov se va încheia pe 15 iulie.

În altă ordine de idei, fostul fundaș al Olimpiei, Valter Heil a ajuns în Ungaria, la Kazinbarcika, o nou-promovată în Liga 2. Tot la aceeași echipă ar putea evolua și un alt sătmărean, Tony Kanaloș.

Marius ANGHEL 10 Jul. 2017, 19:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă