Olimpia a învins Someșul Oar cu 3-1

06 Jul. 2012, 12:45 Pregătiri, amicale
Olimpia** a învins Someșul Oar cu 3-1

Olimpia Satu Mare a jucat ieri cel de-al doilea meci de pregătire din acest sezon în compania echipei Someșul Oar, formație în fața căreia s-a impus cu scorul de 3-1.

Din cauza căldurii toride reprizele s-au jucat 4×25. „Galben albaștrii” au deschis scorul încă din primele minute ale primei reprize prin Marinaș, iar un minut mai târziu Glodean înscrie și cel de-al doilea gol. Jucătorii de la Someșul au avut și ei câteva ocazii la poarta lui Șuta, însă în zadar. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-1 și asta după ce M. Mureșan a transformat penalty-ul în cel de-al treilea gol al Olimpiei, la fel a făcut și Botoș pentru echipa antrenată de Nagy István și Esztinka Sándor.

Antrenorii Tibi Csik și Lulu Dragomir i-au introdus în teren în cea de-a doua repriză și pe juniorii de la Atletic 94′: Gergely, Ghere, Cadar, Roatiș, Silaghi, Magdaș și Rus.

Olimpia Satu Mare urmează să mai dispute un amical săptămâna viitoare în compania formației Luceafărul Oradea, însă nu se știe exact data, ora și locația.

Articol scris de Veronica Hodas

06 Jul. 2012, 12:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă