Olimpia a înregistrat un nou rezultat rușinos în amicalele din Brașov. Ciprian Brata a revenit la echipa sătmăreană

Marius ANGHEL 12 Jul. 2017, 15:44 Pregătiri, amicale
Olimpia a înregistrat un nou rezultat rușinos în amicalele din Brașov.** Ciprian Brata a revenit la echipa sătmăreană

După remiza de sâmbăta trecută cu Precizia Săcele, scor 1-1, Olimpia Satu Mare a mai obținut încă un rezultat rușinos în stagiul de pregătire pe care îl efectuează în această perioadă la Poiana Brașov. Echipa antrenată de Tibor Selymes a înregistrat, marți, un nou egal, tot 1-1, cu o echipă de Ligă a 4-a Brașov, ASF Zărnești.

Pentru Olimpia în primul „11” aliniat de Selymes s-au regăsit, pe lângă noutățile Florin Achim, Ionuț Hlinca, Cristian Munteanu sau Dembele și Ciprian Brata (26 de ani – foto). Mijlocașul sătmărean revine astfel la Olimpia, echipă pentru care a evoluat și acum două sezoane, însă care de un an nu a mai evoluat nicăieri din cauza unei accidentări.

Chiar Brata a avut o contribuție importantă la golul Olimpiei din meciul cu Zărnești. Mijlocașul i-a pasat decisiv lui Darius Lukacs, care a reușit să deschidă scorul încă din minutul 2. Echipa brașoveană a reușit totuși să nu mai primească apoi niciun gol, ca în minutul 45 să egaleze.

Olimpia cu ASF Zărnești: Dascălu – Fl. Achim, Hlinca, Cr. Munteanu, Bura – Villand, R. Rus, V. Pop, D. Lukacs – Brata, Dembele. Au mai jucat: Șuta, Cubas, Cocian, Chitas, Levente Vincze, Nemeș, Duruș și Mureșan.

Echipa sătmăreană încheie cantonamentul de la Poiana Brașov pe 15 iulie, iar pe 14 își dorește încă un amical, însă încă nu și-a stabilit adversarul. Pe 19 iulie a fost invitată de Debrecen în Ungaria să joace un amical.

Marius ANGHEL 12 Jul. 2017, 15:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă