Olimpia a încheiat cantonamentul de la Poiana Brașov cu o victorie la scor de maidan, 9-0. Sătmărenii joacă miercuri cu Debrecen

Marius ANGHEL 17 Jul. 2017, 16:15 Pregătiri, amicale

Olimpia Satu Mare a încheiat sâmbătă dimineață cantonamentul de la Poiana Brașov și s-a întors la Satu Mare, însă nu înainte de a mai disputa un meci amical, al patrulea în acest stagiu de pregătire. Vineri, echipa lui Tibor Selymes s-a deplasat la Târgu Secuiesc pentru a desfășura un joc de pregătire cu KSE, echipa locală nou-promovată în Liga 3. A fost 9-0 pentru Olimpia, care astfel a bifat al doilea succes în acest stagiu, după ce în precedentele jocuri a mai înregistrat două egaluri, 1-1 atât cu Precizia Săcele, cât și cu ASF Zărnești, și o victorie cu echipa Under 19 a clubului privat Celta Brașov, scor 5-0.

Cu KSE Târgu Secuiesc, Olimpia a avut 4-0 la pauză după ce a marcat prin Demba Toure (5′, 10′), Vasile Pop (19′ – pen.) și Cosmin Bura (37′). Ciprian Brata (50′ – pen.), Chris Mbian (53′, 73′), Vasile Pop (59′) și Romario Rus (85′ – pen.) au înscris în partea a doua a jocului.

Selymes a utilizat următorii jucători: Dascălu – Brata, Hlinca, Cr. Munteanu, Achim, Nikola Tasic, Angelo Cocian, Vasile Pop, Chris Mbian, Bura, Demba Toure. În repriza secundă au mai jucat: D. Preda, Fl. Mureșan, Romario Rus, L. Vincze, Chitaș și Miholca (20 de ani/ex Luceafărul Oradea).

Darius Lukacs, D. Vincze și Robi Villand au fost menajați în acest meci din cauza unor mici accidentări.

„Din punctul meu de vedere, a fost un cantonament reușit. Ne-am pregătit la parametrii pe care i-am dorit, jucătorii au răspuns bine la solicitări și nu am avut evenimente medicale deosebite. În plus, mi-am format o părere, cred eu pertinentă, despre jucătorii pe care i-am avut la dispoziție”, a spus, pentru Informația zilei, antrenorul Olimpiei, Tibor Selymes.

Sâmbătă seară s-a revenit la Satu Mare, iar jucătorii au primit liber până astăzi după-amiază, când se reia pregătirea. Miercuri au programat un nou meci amical, în Ungaria, cu Debrecen. În plus, în această săptămână vor fi testați încă doi-trei jucători stranieri.

Foto: fb Olimpia Satu Mare

Marius ANGHEL 17 Jul. 2017, 16:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă