Olimpia a cedat și în al doilea amical din Ungaria. Sătmărenii au luat gol de la un român | VIDEO

Două săptămâni au mai rămas până la startul noului sezon al Ligii 2 și Olimpia Satu Mare nu pare încă pregătită să joace primul meci oficial. Echipa lui Tibor Selymes s-a deplasat ieri în Ungaria pentru a juca un amical împotriva echipei Kisvarda, cea care în vara anului trecut îi producea o înfrângere umilitoare, scor 0-9, și ducea la demisia antrenorului Mircea Bolba.

De această dată, Olimpia s-a prezentat mai bine în fața echipei de ligă secundă maghiară, însă tot învinsă a încheiat jocul. A fost 2-0 pentru unguri, cu câte un gol marcat în fiecare repriză, primul de românul Raymond Lukacs, iar al doilea de Papucsek. La Kisvarda mai joacă și un alt jucător român, Sergiu Oltean, fost jucător la rândul său la FC Bihor.

Conform unor martori oculari ai ziarului sătmărean Informația zilei, evoluția jucătorilor Olimpiei nu a fost prea grozavă, ci mai degrabă foarte slabă, având în vedere că a existat o singură ocazie de gol și aceea irosită de Ciprian Brata.

Pentru Olimpia au evoluat jucătorii: Fl. Muntean (D. Preda) – Fl. Achim, Hlinca (Fl. Mureșan), Cr. Munteanu, Brata (Paul Copaci), Cocian, Nikola Tasic (D. Lukacs), Miholca (Cubaș), V. Pop (Demba Toure), Ben Khalifa (Bura), Oliver Lusamba (Christ Mbondi).

În perioada rămasă până la startul noului sezon, Olimpia mai are programate încă trei meciuri amicale:

Marți, ora 18.00: Olimpia – Unirea Tășnad (la Dorolț)
Miercuri, 18.00: Olimpia – Cigand (stadion Olimpia)
Sâmbătă, 11.00: Olimpia – ACS Comuna Recea (stadion Olimpia)

Foto și video: frissmedia.hu

Pe aceeași temă