Olimpia a câștigat testul cu Șoimii! Dragoș a fost decisiv

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 00:35 Pregătiri, amicale
Olimpia a câștigat testul cu Șoimii!** Dragoș a fost decisiv

Olimpia a început cu dreptul seria meciurilor amicale din această săptămână. Elevii lui Csik și Bolba s-au impus cu 2-1 pe terenul Liberty de la Salonta în fața echipei de liga a 3-a Șoimii Pâncota. Gavrilescu a deschis scorul în minutul 4, Cassian Maghici a egalat cu trei minute înainte de pauză. Dragoș a adus victoria galben-albaștrilor după o oră de joc.

Olimpia a dominat clar partida și putea câștiga mult mai repede, doar că lipsa de concentrare de la finalizare a făcut ca diferența la final să fie una minimă. Pe final oaspeții au avut și ei două situații bune de egalare doar că atacanții Gado și Burian au irosit șansele avute.

De remarcat că la Olimpia nu au evoluat, fiind menajați, Bujor, Bălău, Iuhas și Anca Trip. În schimb au apărut și doi jucători în probe, atacantul Boștină și mijlocașul de bandă stânga, Ungureanu.

Partida a fost arbitrată de careianul Istvan Kovacs.

Pâncota a început cu: Irimia – Rusu, Lengyel, Lung, Gavriș – Maghici, Suciu, Issa, Bulzan – Mihai, Stanciu. Pe parcursul actului secund, în efectiv au apărut: Pașcalău – Burian, Dubeștean, Hosu, Vițu, Pădurean, Pop și Gado, ultimul la prima reprezentație în tricoul divizionarei C arădene.

În prima repriză pentru Olimpia au evoluat: Șuta – Kinczel, Țoca, Micaș, Muntean – Gavrilescu, Roghină, Villand, Lukacs – Boștină, Faur. În partea a doua au intrat: Miron- Sabău, Mureșan, Ene, Roatiș – Lemac, Schwarzkopf, Rus, Ungureanu – Feier, Dragoș.

„A fost un meci bun de pregătire, desfășurat pe un teren normal, dar care a fost prea moale. Jucătorii Olimpiei au alergat mult, pot spune că am dominat întreaga partidă. Sunt mulțumit de cum s-au mișcat”, a declarat, la finalul meciului, Tiberiu Csik.

„A fost un meci foarte frumos și echilibrat, meritam cel puțin un egal. Am ratat două ocazii monumentale pe final de meci, prin Burian și Gado. Băieții s-au mișcat bine, având în vedere că dimineață au avut parte de antrenament intens. Sunt foarte mulțumit, am jucat cu ambiție în fața unei echipe din liga secundă, care s-a întărit în această iarnă”, a spus, pentru Sport Arad, Pavel Piroș, președintele Șoimilor.

Olimpia va rămâne la Salonta până la finalul săptămânii, astăzi sunt programate două antrenamente, iar vineri galben-albaștrii vor întâlni pe SC Bacău din seria I a ligii a 2-a. Sâmbătă e programat un ultim test, cu Sântandrei din Liga a 4-a Bihor.

De partea cealaltă, după joc, Cuedan & comp. au revenit la Moneasa, unde stau până duminică. Ultima zi a săptămânii aduce și finalul stagiului montan, marcat printr-un nou amical puternic, contra celor de la SC Bacău. Confruntarea se va juca fie pe terenul sintetic din Salonta, fie la Pâncota.

După întoarcerea din acest ministagiu, jucătorii Olimpiei vor mai disputa alte trei-patru meciuri amicale cu adversari din zonă după care pregătirile vor intra în linie dreaptă în vederea startului în sezonul de primăvară. Printre altele, luni, vor juca la Nyirbator cu echipa Cigand, urmând ca tot săptămâna viitoare să sosească meciul „revanșă” cu SC Bacău, iar apoi un amical cu FC Zalău.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 00:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă