Olimpia a câștigat și meciul revansă cu FCM Baia Mare. Sătmărenii n-au avut milă de adversari

Marius ANGHEL 02 Feb. 2015, 12:39 Pregătiri, amicale
Olimpia a câștigat și meciul revansă cu FCM Baia Mare.** Sătmărenii n-au avut milă de adversari

La revenirea din cantonamentul efectuat săptămâna trecută la Ocna Șugatag, jucătorii echipei Olimpia Satu Mare s-au oprit la Baia Mare pentru a susține returul amical al întâlnirii cu FC Municipal, liderul Seriei a V-a din Liga 3. Dacă în precedenta dispută fotbaliștii lui Tiberiu Csik s-au impus cu 1-0 prin reușita lui Adrian Sălăgeanu, acum, aceștia au câștigat mult mai detajat, cu 6-1 (3-0).

Contra FCM-ului, în meciul de duminică, au marcat în prima repriză Bic (de două ori) și Bujor, iar după pauză și-au trecut numele pe lista marcatorilor Villand, Rus și Feier.

„Totul a decurs normal în cantonamentul de la Ocna Șugatag. Ne-am respectat programul, am făcut o pregătire fizică generală. Probleme nu am întâmpinat, doar că în ultima zi, Gabriel Cadar a acuzat dureri la spate. Nu este nimic grav”, a declarat, pentru informatia-zilei.ro, Tiberiu Csik.

Pentru Olimpia au jucat în prima repriză: Șuta – Burlacu, Mureșan, Ioniță, Iuhas – Bic, Onicaș, Schwarczkopf, Chivari – Bujor, Faur. În partea a doua a meciului au jucat: Șuta – Munteanu, Bălău, Heil, Rus – Villand, Tilinger, Micaș, Feier, Tamas – M. Csik.

Tiberiu Csik le-a dat liber jucătorilor săi până marți, atunci când se vor întoarce la antrenamente. Miercuri, sătmărenii vor susține alte două meciuri amicale, în Nyirbator (Ungaria) cu două echipe din Liga a IV-a, din județul Bihor.

Marius ANGHEL 02 Feb. 2015, 12:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă