Olimpia a câștigat la scor primul amical al verii. Jucătorii lui Bolba s-au dezlănțuit în fața unei nou-promovate

Marius ANGHEL 27 Jun. 2016, 17:42 Pregătiri, amicale
Olimpia a câștigat la scor primul amical al verii.** Jucătorii lui Bolba s-au dezlănțuit în fața unei nou-promovate

Reunită la mijlocul săptămânii trecute, Olimpia a disputat duminică primul amical din această vară. Sătmărenii au câștigat cu 4-0 testul desfășurat la Dorolț împotriva campioanei Ligii a IV-a, Recolta, echipă care a promovat la „masa verde” în Liga a III-a.

Jucătorii lui Mircea Bolba au dominat mare parte din meciul cu Recolta și au înscris de patru ori. Scorul a fost deschis în debutul amicalului de Sălăgeanu, care a punctat dintr-o lovitură liberă, iar Faur a stabilit scorul pauzei, 2-0, pe finalul primei reprize, după ce a profitat de o centrare de pe stânga a lui Iuhas. În repriza secundă, Nemeș a făcut 3-0 cu un șut plasat din careu după un balon respins de portar și, în final, Bura a stabilit scorul final din interiorul careului. De partea cealaltă, echipa din Dorolț a fost cel mai aproape să înscrie prin Șimon, Rebegea și Socaci, însă nu a făcut-o.

FC Olimpia: Șuta – Ciul, Onicaș, Mureșan, Iuhas, Munteanu, Lukacs, Rus, Sălăgeanu, Faur, Kanaloș. Au mai jucat: Băican, Nemeș, Sopronyi, Toma, Csorvasi, Bura, Opriș, Ștef.

Recolta: Rapolți – L.Vincze, Mandi, Lauruc, Ionescu, Ilonczai, M. Mureșan, Socaci, Rebegea, Șimon, Ștef. Au mai jucat: Oșan, Boje, Drumar, Griszhaber, Szolosi, D. Vincze, Bob, Chitaș, Giurgiuman.

La Olimpia, Brata și Heil, accidentați, nu au evoluat deloc, în timp ce Buhăescu și Villand sunt așteptați să se alăture lotului în cursul zilei de astăzi.

Dacă Kanaloș s-a reîntors la echipa sătmăreană și a semnat pe încă un an, după ce plecase în probe la Luceafărul Oradea, Bîgiu își caută o altă echipă unde să evolueze în noul sezon.

Marius ANGHEL 27 Jun. 2016, 17:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă