Olimpia a câștigat la limită amicalul cu Unirea Tășnad, iar următorii adversari sunt maghiarii de la Cigand

Marius ANGHEL 26 Jul. 2017, 17:34 Pregătiri, amicale

Tibor Selymes a testat, marți după-amiază, forța jucătorilor pe care îi are în lot împotriva unei echipe care a promovat în Liga 3 însă care e nesigură că va fi afiliată de FRF și astfel își va pierde dreptul de a evolua în al treilea eșalon. Olimpia s-a deplasat la Tășnad pentru meciul cu Unirea și l-a câștigat la limită, scor 1-0.

După o partidă cu puține ocazii, Olimpia Satu Mare a învins Unirea Tășnad cu 1-0 grație reușitei lui Cosmin Bura din minutul 12. Golul a venit în urma unui șut de la marginea careului. Gazdele au fost în trei rânduri aproape de egalare, însă Faur, de două ori, și Vereș, nu au putut înscrie în poarta echipei de Liga 2.

Unirea Tășnad: Cherecheș – Vădan, Moș, Ciul, M. Silaghi, R. Silaghi, A. Mureșan, L. Dascăl, Faur, Szekely, Babiciu. Au mai evoluat: Băican, Bakai, Creț, Holtzberger, Vereș

Olimpia: Șuta – Bura, Chitaș, Cubaș, D. Lukacs, Toure, Mbondi, L. Vincze, Hlinca, R. Rus, Copaci. Au mai evoluat: Dascălu, Lusamba, Ben Khalifa, Nemeș, Duruș

Olimpia va desfășura astăzi un nou meci amical, pe teren propriu, de la ora 18:00, cu echipa maghiară Cigand SE. La rândul ei, Unirea Tășnad întâlnește tot astăzi, de la ora 18:30, în deplasare, pe Unirea Valea lui Mihai, echipă din Liga a 4-a Bihor.

Juniorii B ai Olimpiei se pregătesc în Grecia

În altă ordine de idei, juniorii B ai clubului Olimpia Satu Mare, antrenați de Tiberiu Csik, au plecat la finalul săptămânii trecute într-un cantonament de zece zile în Grecia, la Edipsos. Transportul a fost asigurat de club, iar cheltuielile stagiului de pregătire vor fi suportate de un sponsor.

„Ne așteptam ca noua ediție de campionat să înceapă așa cum a fost și în trecut la finalul lunii august. Acum însă prima etapă e pe 12 și asta ne cam încurcă, dar acum nu mai puteam refuza deplasarea în Grecia pentru că era totul plătit!”, a spus antrenorul Tiberiu Csik.

Lotul deplasat în Grecia:

portari: Rareș Pop, Andrei Vezentan;
jucători de câmp: Marian Zima, Patrick Horoțan, Adriano Mîndruți, Alin Văsălie, George Boboi, Roland Sebestin, David Medve, Lucian Contra, Ionuț Farkas, Luca Iftode, Gabriel Caba, Gabriel Boicu;

Marius ANGHEL 26 Jul. 2017, 17:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă