Olimpia a bătut Zalăul cu rezervele!

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 19:06 Pregătiri, amicale
Olimpia a bătut Zalăul cu rezervele!

Olimpia își continuă parcursul bun în meciurile de verificare. Chiar dacă au jucat cu rezervele, galben-albaștrii s-au impus joi, scor 2-0, în fața formației de Liga a III-a, FC Zalău. Partida jucată pe terenul sintetic de la Salonta a început furtunos, cu Olimpia deschizând scorul încă din minutul 1 prin Dragoș. 

Elevii lui Csik și Bolba au continuat să pună presiune la poarta zălăuanilor și veteranul Ciprian Prodan a dublat avantajul în minutul zece. Sălăjenii s-au trezit la 0-2, au echilibrat încet jocul și în ciuda unor situații bune de a marca nu au mai putut să revină și pe tabelă.

„Un meci bun, în care am testat o parte dintre juniori, la care s-au mai adăugat Prodan și Dragoș, respectiv portarii Șuta și Miron. Mâine (n.r. vineri), vom juca la Sebiș, cu o formulă mai aproape de cea pe care o vom folosi și în campionat.” a spus secundul Mircea Bolba.

Săptămâna viitoare sunt programate ultimele amicale, la Satu Mare, cu FCM Turda și Gloria Bistrița. De cealaltă parte, săptămâna viitoare, FC Zalău va juca ultimele două amicale dinaintea reluării campionatului, marți la Sănătatea Cluj și vineri acasă cu FCM Baia Mare.

FC Olimpia: Șuta – Sabău, Domuța, A. Rus, Roatiș, Socaci, R. Rus, Paul, Lukacs, Dragoș, Prodan. Au mai intrat frații Lemac, Brian și Denis.
FC Zalău: Edgars Portnojs – Vlad Lung, Dan Șimon, Cosmin Cosma, Gabriel Țiriac, Viorel Ionașcu, Cristian Molnar, Daniel Bogman, Andrei Lăcătuș, Adrian Marinaș și Andrei Șulea. Au mai evoluat: Cristian Man – Alexandru Pop jr., Mihai Cherecheș, Paul Chiș, Daniel Supuran și Mihai Gui. Antrenori: Călin Pop.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 19:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă