Obolon Kiev, primul adversar din Antalya pentru FC Botoșani

03 Feb. 2012, 17:44 Pregătiri, amicale

Lotul FC Botoșani a juns ieri în Lara și a efectuat după-amiază un antrenament pe plaja din apropierea hotelului unde este cazat. Începând de astăzi, elevii lui Costel Oracă au trecut la antrenamentele cu mingea. În fiecare zi se vor efectua două antrenamente de la orele 9.30 și 15.30 în afară de zilele în care sunt programate meciurile amicale.

„Sunt condiții excelente de antrenament și sperăm ca perioada pe care o vom petrece aici să se reflecte în meciurile din campionat. Sper ca băieții să se pregătească la fel de conștiincios ca și în stagiul montan și cu siguranță vom avea toți de căștigat”, a declarat tehnicianul botoșănean.

Programat pentru mâine la orele 16.00, primul meci test din Antalya va fi mai dificil pentru FC Botoșani decât era programat. Adversarul de mâine a fost modificat, iar elevii lui Costel Oracă vor da piept cu Obolon Kiev.

„Ucrainenii joacă dur și nu fac economie la intrările tari. Important este să ne facem jocul și să nu apară accidentări. Pe noi ne interesează cel mai mult omogenizarea lotului, astfel că toți jucătorii vor evolua același număr de minute până la plecarea din Antalya”, a precizat antrenorul secund Alin Bejan.

Text și foto: fcbotosani.ro

03 Feb. 2012, 17:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă