Obiectivele testului cu Oroshaza: omogenizare și zero accidentări

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Feb. 2013, 11:59 Actualizat: 26 Feb. 2013, 12:00 Pregătiri, amicale
Obiectivele testului cu Oroshaza:  omogenizare și zero accidentări

Astăzi, de la ora 19:00, „Bătrâna Doamnă” va încrucișa armele cu formația clasată pe locul 4 în liga a doua maghiară, seria de Est. Oroshaza FC se află la șapte lungimi de undă liderul Elore Bekescsaba, formație la care evoluează și arădenii Botiș, Leucuța, Varga și Calvin.

Adrian Falub știe exact ce urmărește în acest test ce se va disputa la lumina reflectoarelor pe unul dintre terenurile din Gyula, locul de cantonament al utiștilor până vineri. „Îmi doresc să aliniez o formulă de echipă apropiată de cea cu care vom juca în campionat. E normal să ne axăm pe omogenizare, fiindcă am pierdut destul timp în această iarnă, iar meciul cu Poli se apropie cu pași repezi. De asemenea, îmi doresc să nu avem accidentări și asta pentru că am auzit că formația maghiară are un joc bărbătesc, iar cei de la Măciuca au avut jucători cu probleme medicale după amicalul cu ei”.

Într-adevăr la capătul partidei dintre Oroshaza și Damila Măciuca, încheiată cu scorul de 0-0, Pârvulescu, Cigan și Codin au părăsit terenul mai repede din pricina unor accidentări. Probabil, în tricoul „alb-roșu” își va face debutul ghanezul Godfred, dar și ivorianul Dosso.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Feb. 2013, 11:59 Actualizat: 26 Feb. 2013, 12:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă