O victorie și o înfângere pentru Olimpia în Ungaria. Jucătorii sătmăreni au fost cât pe ce să nu facă deplasarea

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 15:50 Pregătiri, amicale

Olimpia Satu Mare a avut în weekendul trecut programate două partide amicale, ambele sâmbătă, în Ungaria. Jucătorii pregătiți de Tiberiu Csik s-au întors în țară cu o victorie și o înfrângere la limită, ambele cu multe goluri înscrise. Deplasarea jucătorilor echipei din Liga 2 în țara vecină a fost însă sub semnul întrebării până în ultima clipă. Informația zilei scrie că, numulțumiți că nu și-au încasat salariile de două luni și nici primele cuvenite, o bună parte din jucători au refuzat în prima fază să plece în Ungaria. În cele din urmă, având promisiunea fermă că miercuri își vor primi o parte din bani, fotbaliștii Olimpiei au acceptat să urce în autocar să joace în cele două amicale.

Astfel, în primul, cel programat la ora 9:00, la 10 kilometri de graniță, Olimpia s-a impus cu 9-3 în fața lui Csenger, o echipă din liga a 5-a maghiară. În acest test au fost folosiți: Cherecheș – Rus, Bălău, Iuhas, Munteanu, Cădar, Villand, Tillinger, Roatiș, Faur, Mărkuș. Au mai jucat Roghină, Sopronyi, Tamaș.

După-masă, sătmărenii au jucat cu Debrecen II, care evoluează în Liga a 3-a, grupare care în acest meci a avut în lot trei-patru jucători de la prima echipă. Gazdele s-au impus cu 4-3, însă evoluția scorului a fost spectaculoasă. Debrecen deschis scorul în minutul 11, Bîgiu a egalat în minutul 27, însă maghiarii au ripostat de trei ori până la pauză, scrie informatia-zilei.ro. La revenirea de la cabine, Olimpia a ieșit mai mult la joc și a înscris de două ori prin Bura (55) și Ștef (76). În această întâlnire, Tiberiu Csik a utilizat jucătorii: Șuta – Ciul, M. Csik, Mintaș (19 ani, de la FC Bihor), Ionescu, Bura, Simon, Chivari, Gulya, Donca, Bîgiu. Au mai jucat Lukacs, Stef și Daniel Pop.

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 15:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă