O repriză de coșmar

24 Jul. 2012, 21:39 Pregătiri, amicale
O repriză de coșmar

Otopeniul trece printr-o perioadă de omogenizare a echipei ținând cont de schimbările radicale suferite la nivel de lot, acolo unde au mai rămas doar 11 jucători din vechiul lot, venind 13 nume noi! Acest lucru s-a văzut și în amicalul de azi cu Damila Măciuca, pierdut practic în prima repriză, acolo unde vâlcenii au marcat toate cele trei goluri ale partidei. Cu o formulă schimbată, în care nu a mai rămas decât Vlaicu, ilfovenii s-au descurcat mult mai bine în repriza a doua terminată fără goluri.

Un stranier în probe la Otopeni

Ofensiva ilfovenilor a mai bifat un nume nou în acest meci, un francez de 22 de ani venit în probe de la FC Paris (Liga a III-a franceză). Pe numele său complet Sabin Francis Komelo, el a făcut cuplu după pauză cu Gabi Ion, iar prestația sa l-a determinat pe antrenorul Otopeniului să îi mai dea o șansă și să îl păstreze și pentru amicalul cu Corona de joi.

Victorie, eșec, victorie și ce urmează?

Vâlcenii au marcat toate cele trei goluri încă din prima repriză, atunci când vârful de lance Bogdan Geantă a reușit o dublă, el fiind completat de nou venitul Adi Popa. Meciul de azi a fost al treilea din cantonamentul montan al echipei antrenate de Erik Lincar care a alternat victoriile cu eșecurile astfel: 2-0 cu Dinamo II, 0-2 cu Corona și acum 3-0 cu CS Otopeni. Următorul amical al Damilei se va disputa joi cu ilfovenii de la CS Afumați.

DAMILA MĂ‚CIUCA – CS OTOPENI 3-0 (3-0) B. Geantă 2, Ad. Popa

Damila R1: Botaș – Ahmed, Posteucă, I. Stoica, Bucuroaia – Militaru, Lircă, Melcea, Ad. Popa – A. Voinea, Geantă
Damila R2: D. Geantă – Bogdanovici, Pârvulescu, Posteucă (75 M. Popa), Ed. Stoica – Ad. Bălan (75 Smedescu), L. Iordache, Lircă, Codoban – Codin, Iancu

Otopeni R1: Bucuroiu – Cl. Dumitrescu, Vlaicu, Vătavu, B. Dumitru – Bardu, Dedu, Otvoș, S. Pană – Bucă, Pălimaru.
Otopeni R2: Pânzaru – Antoche, Vlaicu, C. Marin, M. Roman – S. Radu, Fl. Manea, G. Marcu, G. Ghiță – Sabin, G. Ion

Articol de Mihai ANDRIEȘ

24 Jul. 2012, 21:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă