O nouă victorie pentru Corona

22 Jul. 2012, 06:40 Pregătiri, amicale
O nouă victorie pentru Corona

Ieri dimineață, pe arena Metrom, a avut loc primul duel din acest sezon dintre Corona Brașov și Damila Măciuca. Cele două echipe nou-promovate au mari șanse de a se mai întâlni de două ori în acest sezon, deoarece ele vor fi repartizate cel mai probabil în aceeași serie a Ligii a II-a. Meciul de ieri a fost tranșat în favoarea gazdelor încă din prima repriză, după reușitele lui Chirciu și Coman (foto). Schimbările efectuate de antrenorul Daniel Bona nu au dereglat sistemul Coronei astfel că brașovenii au terminat învingători această partidă, fără a primi gol.

Două debuturi la Corona

Meciul de ieri a însemnat și debuturile lui Marius Pastor și Rareș Forika la echipa brașoveană. Primul a fost transferat pentru un an de la Unirea Ungheni, în timp ce al doilea a venit liber de contract de la Voința Sibiu. Cei doi se alătură unei liste însemnate de achiziții făcute în această vară, care îi mai cuprinde pe Alex Târziu (revenit de la CS Zlatna), Damian (Callatis), Fizeșan (împrumutat de la Gloria Bistrița), Florin Stângă și Horia Popa (de la FC Brașov, ultimul sub formă de împrumut), Sorin Marin (Tărlungeni) și Mădulărea (Dinamo II)

Al doilea amical în 24 de ore

După meciul de ieri cu Damila, brașovenii joacă azi un nou amical, tot pe stadionul Metrom, dar de la ora 10. Adversară le va fi o echipă din Israel aflată la pregătire în zona Brașovului. Joi, elevii lui Daniel Bona vor da piept cu CS Otopeni, într-un meci care va începe de la ora 10:30 și se va disputa pe același stadion Metrom. Vă reamintim că până acum, Corona a obținut în amicale două victorii – 2-0 cu Damila și 5-0 cu Dinamo II și un eșec, 2-3 cu Zagon.

În meciul de ieri, brașovenii au folosit unsprezecele de start: Marc – Martac, Forika, Damian, Fizeșan – Postolache, Fl. Stângă, Leonte, S. Marin – I. Coman, Chirciu. În repriza a doua au intrat Târziu – Mădulărea, Stanciu, Avram, Marcăș – H. Popa, Vl. Munteanu, Stere, Pastor – M. Ene, B. Marinescu

Damila: Râmniceanu – Bogdanovici, I.Stoica, M. Popa, E. Stoica – Codoban, Codin, Iordache – Ad. Popa, Bălan, Iancu. Au mai jucat D. Geantă, Posteucă, Pârvulescu, Bucuroaia, Melcea, Lircă, Bărbulescu, A. Voinea, B. Geantă

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ și Adi GEORGESCU

22 Jul. 2012, 06:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă