O nouă victorie la limită pentru Conpet Cireșu

26 Feb. 2012, 13:45 Pregătiri, amicale

Pe un teren de-a dreptul mocirlos, pe terenul 2 al stadionului „Chimia” din Lacu Sărat a avut loc sâmbătă după amiază, de la ora 13, un nou meci de verificare pentru Conpet Cireșu, de această dată adversara brăilenilor fiind ocupanta locului patru în seria întâi a ligii a treia CS Panciu.

Partida a fost în general una destul de echilibrată cu ocazii de gol la ambele porți, dar în cele din urmă echipa antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan s-a impus cu scorul de 2-1 (0-0). După o primă repriză în care Olenic dar și alți doi jucători de la CS Panciu au ratat deschiderea scorului, în partea secundă au venit și golurile. Stoian a făcut 1-0 în minutul 53, Cotigă a dublat avantajul brăilenilor în minutul 68, pentru ca Duțu de la oaspeți să stabilească rezultatul final în minutul 78! Dar dacă Mirescu și Popa ar fi fost mai atenți la finalizare, rezultatul putea fi și mai clar în favoarea brăilenilor.

„A fost un meci de mare luptă care s-a jucat pe un teren mocirlos, în care amândouă echipe au avut momentele lor de dominare, dar în cele din urmă am câștigat noi. Am mai ratat alte câteva bune situații de a marca, dar și ei au avut două trei situații bune de a înscrie. Este greu să vorbesc despre jocul echipei pe un asemenea teren, dar este bine că am câștigat deoarece victoriile aduc victorii!”- a spus Vasile Darie, antrenorul principal de la Conpet Cireșu.

În partida cu CS Panciu, antrenorii Vasile Darie și Ionel Ivan au folosit următorii jucători: Tudor – Grozea, Ilie, Cotigă, Moldoveanu – Preda, Olenic, Percă – Oprea, Stoian, Crăciun. Au mai jucat Stoica, Bratu, Baciu, Dima, Popescu, Mirescu, Popa.

Următoarele meciuri amicale pentru Conpet Cireșu vor avea loc săptâmâna viitoare, după cum urmează: miercuri, 29 februarie, în deplasare la Buzău cu ABC Stoicescu, iar sâmbătă 3 martie, tot în deplasare la CS Panciu.

Articol scris de Valentin CONSTANTINESCU

Foto: George DUMITRU

26 Feb. 2012, 13:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă