Succes clar pentru Oțelul II, cu goluri spectaculoase

Mihai Andries 15 Aug. 2014, 13:43 Pregătiri, amicale
Succes clar pentru Oțelul II,** cu goluri spectaculoase
Echipa a doua a reușit să se impună, scor 4-0, împotriva celor de la Conpet Cireșu într-o partidă amicală disputată miercuri. Pentru echipa pregătită de Sorin Haraga au marcat: Emanuele Sebanani, Ionuț Constantinescu, Marius Gâță și Daniel Dajbog.
 
Au fost folosiți de la prima echipă următorii: Abraham, Miron, Rusu, Moglan, Paulinho și Sebanani. De remarcat faptul că Paulinho a fost cel care a creat faza golului reușit de ruandezul Sebanani, dar și reușita lui Dajbog, din lovitură liberă de la 25 de metri direct în vinclu!

În repriza a doua a intrat în poarta Oțelului și juniorul Ștefan Bordeianu, fiul fostului portar de legendă al grupării roș-alb-albastre din perioada anilor ”90.
 
Iată echipa folosită de antrenorul Sorin Haraga la meciul cu Conpet: Abraham (Chicoș/ Bordeianu) – Stancu, Gâță, Miron (Manea), Rusu (Ciurea) – Constantinescu (Dajbog), Moglan (Codreanu), Paulinho (Onea), Dumitru (Stanciu) – Stoian (Stan), Sebanani (Mohorâță).
 
Următoarea partidă amicală a celor de la Oțelul II este programată sâmbătă dimineață, în deplasare cu CF Brăila, de la ora 10.30.
 
Sursa: SportGalați
Mihai Andries 15 Aug. 2014, 13:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă