Conpet Ploiesti s-a repliat la… „județ”

Mihai Andries 01 Aug. 2014, 20:24 Stiri
Conpet Ploiesti s-a repliat la...

Din vara anului 1999 echipa Conpet Ploiești a combătut pe scena celui de-al treilea campionat al țării. Iată că după cele 15 sezoane, trupa transportatorilor de țiței prin conducte a ajuns la capătul răbdării. Preluată iarna trecută de către finanțatorul Lucian Rădulescu, când se spera într-o revigorare a activității la echipă – după ce societatea patronatoare a oprit finanțarea -, formația ploieșteană a anunțat că nu mai poate combate în Liga a III-a, deși beneficiau de acest drept.

Primul pas făcut a fost neprezentarea la etapa a II-a a Cupei României, în jocul de miercuri seara cu brașovenii de la Inter Cristian. Mai mult, ieri, oficialii echipei au marșat pe același traseu, în sensul că s-au înscris în competițiile organizate de către Asociația Județeană de Fotbal Prahova, adică la nivel local. Deja diriguitorii grupării au depus actele necesare înscrierii la forul condus de Silviu Crîngașu, urmând, ca în cel mai scurt timp, să fie anunțați la ce nivel vor evolua.

Din câte se pare, fosta grupare de Liga a III-a va fi repartizată în cel de-al doilea campionat județean, mai exact în eșalonul înființat din această vară și care va purta denumirea de SuperLiga B. „Am mandat înscrierea echipei în cel de-al doilea campionat județean, dar și formarea unui lot de jucători tânar cu care să abordăm viitoarea stagiune. Am speranța că pentru Conpet Ploiești vor veni și vremuri mai bune”, ne-a declarat managerul general al clubului, Lucian Rădulescu.

Cert este că în ultimele zile, de la echipa pregătită de Nicu Lazăr și Paul Gușă au plecat foarte mulți jucători, pentru viitoarea stagiune Conpet Ploiești urmând să evolueze cu juniori proveniți din propria pepinieră, plus câțiva seniori care doresc să accepte condițiile actuale de la echipă.

Sursa: Ziarul Prahova

Mihai Andries 01 Aug. 2014, 20:24 Stiri
Pe aceeași temă