O nouă victorie, 3-1 cu Mama Mia

18 Jul. 2009, 18:09 Pregătiri, amicale
O nouă victorie,** 3-1 cu Mama Mia

Fortuna a încheiat astăzi cantonamentul de la Buziaș și s-a prezentat la Becicherecu Mic cu încă două nume noi în amicalul cu Mama Mia. Măgulean (Partizan Satu Mare) și C. Lungu (Alto Albina) sunt în probe la divizionara secundă.
 

 

Covăcenii rămân imbatabili în amicale, nou promovata în Liga a II-a a evoluat însă până acum doar împotriva unor formații din ligile inferioare. Fortuna a învins azi divizionara terță Mama Mia prin golurile lui Roman (după o acțiune individuală), Suru (șut de la 30 m în vinclu) și Măgulean. Acesta din urmă joacă atacant și provine de la Partizan Satu Mare (câștigătoarea Ligii a IV-a Arad). Al doilea jucător aflat în probe este Caius Lungu, mijlocașul dreapta în vârstă de 20 de ani a fost împrumutat sezonul trecut de către Auto Timișoara (L IV Timiș), la Alto Gradimento Albina în Liga a III-a.
 

 

Antrenorul Remus Steop a început partida cu următorul „11″: Mitric – Rosenblum, Situwe, Ionilă, Purda – C. Lungu, Suru, R. Trandu, Roman – Suciu, Dârvaru.
 


Amicale „rurale” miercuri
 

 

Fortuna continuă seria amicalelor cu adversari mai slab cotați miercurea viitoare cu două jocuri în aceeași zi pe teren propriu. Mai întâi de la ora 11, Fortuna va întâlni Timișul Șag (Liga IV Timiș), apoi la 17:00 vor juca cu… Racovița. Aceasta este o echipă nou promovată în Campionatul Județean Timiș, pe terenul căreia covăcenii au susținut antrenamente cu mingea în perioada cantonamentului, se arată pe siteul oficial al Fortunei.

                           

 

Articol scris de Cornel Biholari
 

18 Jul. 2009, 18:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă