„Nu sunt foarte fericit nici după această victorie”

06 Feb. 2012, 20:45 Pregătiri, amicale

Antrenorul timișorenilor, Valentin Velcea rămâne echilibrat și după victoria la scor în fața campioanei Georgiei, FC Zestafoni, scor 3-0, la fel cum a făcut-o și la înfrângerea drastică, 5-0, cu Lech Poznan. Acesta nu e în totalitate fericit de succes, deoarece scorul putea fi mai mare.

Velcea a declarat, la finalul partidei că împotriva georgienilor, că a încercat să corecteze greșelile tehnico-tactice arătate în primul meci de la turneul din Spania.

„Așa cum nu m-am arătat total nemulțumit după 0-5 cu Lech Poznan, nu sunt foarte fericit nici după această victorie cu 3-0. Putea fi o diferență și mai mare de rezultat în favoarea noastră. Am încercat să corectăm greșelile tehnico-tactice arătate în primul joc de aici din Spania și am reușit să nu repetăm erorile individuale. Am implementat în sistemul nostru și cei trei jucători care au fost plecați la naționale, Goga, Ilie și Fuchs. Echipa a fost mai proaspătă și a răspuns bine la cerințe. Încet, cred că putem forma un nucleu de formație care să nu aibă probleme în returul campionatului Ligii II. Rămân echilibrat, așa cum am fost și după înfrângerea cu Lech Poznan. Mi-a plăcut forma echipei, forța grupului și faptul că jucătorii experimentați nu au făcut rabat de la efort”, a spus antrenorul Valentin Velcea pentru site-ul oficial, după victoria cu 3-0 contra celor de la FC Zestafoni.

06 Feb. 2012, 20:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă