„Nu putem face un antrenament ca lumea din cauza lor”

05 Mar. 2012, 08:41 Pregătiri, amicale
„Nu putem face un antrenament ca lumea din cauza lor

Pe lângă slăbiciunile de ordin tehnico-tactic, apărute pe fondul unei relaxări premature, utiștii au considerat că au fost dezavantajați și de brigada de arbitri pe finalul amicalului cu CS Vladimirescu. Două-trei faulturi neacordate și tot atâtea offsideuri semnalizate eronat i-au scos din minți pe „alb-roșii”, care mai aveau puțin și ar fi atentat la integritatea corporală a „fluierașilor”.

Frustrarea își trage seva și de la testul cu Honved, când un alt arădean, Dorinel Herțeg, a dictat prea ușor penalty pentru maghiari și a luat și alte decizii ciudate, provocate – după părerea textiliștilor” – de presiunea pusă de pe marginea terenului de recalcitranții fani unguri.

La faza la care Homorogan a avut în bocanc golul de 3-3, Mara pur și simplu a „explodat”, i-a cerut socoteală arbitrului de centru pentru un fault neacordat la el, apoi și-a dat jos mănușile și a cerut să fie schimbat. Noul căpitan al UTA-ei s-a calmat în cele din urmă, nu înainte de a-i sugera lui Dorin Stana să apeleze la arbitri din alte județe chiar pentru meciurile amicale: „Nu se poate nici așa. Nu putem face un antrenament ca lumea din cauza lor”.

Câteva minute mai târziu, a venit rândul lui Roland Nagy să-și iasă din minți. Tușierul Puicea l-a oprit dintr-o fază clară de gol pe Capătă, ridicând greșit steagul, iar antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” a pătruns pe teren cu gânduri războinice. S-a limitat la reproșuri verbale, însă a fost foarte nervos până la finalul meciului.

„Avem vina noastră pentru că finalul a fost atât de tensionat, fiindcă ar fi trebuit să abordăm altfel repriza a doua, nu să primim două goluri și să riscăm să fim egalați. Însă, dincolo de aceste aspecte pe care le voi clarifica cu jucătorii mei, nu este posibil ca arbitrii să ia astfel de decizii. Am luat foc când s-a fluierat offisde din nimic la la o fază de singur cu portarul. Dar, poate, ar trebui să ne obișnuim și cu aceste lucruri înainte de meciurile din campionat, fiindcă s-ar putea să avem parte de ele…”, a punctat Nagy la finalul amicalului cu Vladimirescu.

sursa: Sport Arad

05 Mar. 2012, 08:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă