Nouă goluri în amicalul FC Brașov – AFC Hărman. Stere e dezamăgit: „Este cât se poate de clar că avem nevoie de fundași centrali”

Marius ANGHEL 09 Feb. 2016, 19:47 Pregătiri, amicale

FC Brașov a câștigat cu 6-3 (4-1) amicalul disputat marți, pe terenul sintetic de la baza sportivă ICIM, cu AFC Hărman.

Elevii lui Mihai Stere au reușit o primă repriză bună, cu Bogdan Rusu în mare formă, atacantul stegarilor reușind două goluri și două pase de gol pentru Avram și Coman. Vlad Boția, mijlocașul împrumutat de FC Brașov la Hărman a redus din diferență cu un șut de la marginea careului.

În partea secundă, pe fondul unui joc mai slab al stegarilor, cei de la Hărman au reușit să marcheze de două ori prin Plumb și Francis, ultimul un jucător ganez, care a mai jucat pe la Dacia Unirea Brăila și care va fi testat și în zilele următoare de antrenorul Claudiu Ionescu.

În ultimele minute ale partidei, Horia Popa și Diego Alupoaie au stabilit scorul final: 6-3.

„Este cât se poate de clar că avem nevoie de fundași centrali. Sunt mulțumit de ofensivă, însă sunt foarte dezamăgit de ce se întâmplă în apărare, ceea ce îmi dă de gândit. Daniel Lung nu mai e o soluție pentru noi. Suntem în discuții cu alți doi fundași centrali (n.r. Leko și Novakovici), sper să rezolvăm cât mai rapid această problemă”, a declarat Mihai Stere.

Până la startul oficial al sezonului, FC Brașov mai are programate două amicale: cu CS Balotești și Chindia Târgoviște, ambele în deplasare. AFC Hărman va juca miercuri, la Tărlungeni, un amical cu Unirea Slobozia.

FC Brașov – AFC Hărman 6-3 (4-1)
Rz. Avram 5, Bg. Rusu 19, 39, Al. Coman 35, H. Popa 87, Alupoaie 90 / Boția 22, Plumb 53, Francisc 82

FC Brașov (prima repriză): Mutu – Vagner, Istrofor, Idor, Săftescu – Rz. Avram, S. Pană, Codoban, Al. Coman – Andor, Bg. Rusu.
FC Brașov (repriza secundă): Căucă (Tănase 75) – Vagner, Istrofor, Roșu, Negotei – Cerlincă, Alupoaie, Vl. Munteanu, H. Popa – Ene, Matei.
Antrenor: Mihai Stere

AFC Hărman: Torok (Neagu 40) – Ilași, Mândru, Ioniță, Pavel – Codreanu (I. Neagu 35), Vali Ion (Chihaia 70) – Plumb, Cl. Ionescu (Francisc 75), Boția – Lupu.
Antrenor: Claudiu Ionescu

Arbitri: Florin Ghimbășan – Dan Ilieș, Lucian Țuțu

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Bogdan Bălaș

Marius ANGHEL 09 Feb. 2016, 19:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă