Noua echipă a Piteștiului, egală cu rezervele „câinilor”

Mihai Andries 26 Jul. 2014, 17:40 Pregătiri, amicale
Noua echipă a Piteștiului,** egală cu rezervele

Echipa de fotbal adoptată de Pitești a susținut joi seară cel de-al doilea joc de verificare din această perioadă de pregătire. FC Academica Argeș, care din toamnă va juca pe stadionul Nicolae Dobrin, a întîlnit pe sinteticul bazei proprii de la Clinceni pe Dinamo București. Pentru cîinii roșii a fost ultimul test de verificare înaintea startului Ligii I, care va avea loc în acest week-end.

Confruntarea dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, 3-3, și a fost un test util atît pentru bucureșteni, cît și pentru ilfoveni. Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a utilizat în a­ceastă întîlnire jucătorii care au statut de rezerve, cu excepția lui Cosmin Matei, care a revenit după o accidentare.

Golurile roș-albilor au fost marcate de Gavrilă și Horia Crișan, din penalti, ultima reușită fiind un autogol al gazdelor. Pentru Academica au marcat Hamed Kone în prima repriză, Tătar în minutul 54 și Olariu din penalty în penultimul minut de joc. Pentru FC Academica Argeș au evoluat: C. Lungu – S. Stancu, Fl. Popa, Vițelaru, David – Ispir, Olariu, Pătrașcu, Tătar – H. Kone, I. Szabo.  Din minutul 60, antrenorul Marius Baciu i-a mai introdus în teren pe portarul Gudea, Prodan, Nițu, Marciuc, Dedu, Manea și Dalu.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 26 Jul. 2014, 17:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă