Noua achiziție Paul Iacob i-a adus victoria ASA-ului cu AFC Hărman

Marius ANGHEL 19 Jul. 2017, 18:25 Pregătiri, amicale

ASA Târgu Mureș a câștigat la limită, scor 1-0, al doilea amical pe care l-a avut programat în cantonamentul de la Brașov. După înfrângerea cu Afumați (1-2), echipa pregătită de Laszlo Balint s-a impus astăzi cu AFC Hărman, grupare care a ratat în prelungirile ultimului meci al sezonului promovarea în Liga 2. Unicul gol al jocului a fost înscris de Paul Iacob, din lovitură liberă, un euro-gol, direct în viclul porții lui Daniel Mutu.

Paul Iacob (21 de ani) este un mijlocaș central care a venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanța, iar în ultimul sezon a evoluat la FC Brașov.

ASA Târgu Mureș a început amicalul cu Hărman în formula: Fl. Iacob – Băjan, Fl. Ilie, Chertes, D. Munteanu, Panait, P. Iacob, Raiciu, Laso, Licu, Petra. Au mai jucat: Moga – C. Ene, Candrea, Schieb, D. Casian, Boiciuc și R. Iliescu.

AFC Hărman: D. Mutu – Al. David, Forika, Poverlovici, Voicu – Roșu, Moraru, Țuțu – Răchișan, Jurgen, Buga. Au mai jucat: Ninga – Neagoe, Mîndru, Poverlovici, Pavel – Roșu, Stîngă, Prejmereanu – Plumb, Mucuță, Mitrică.

„Cei de la ASA Târgu Mureș ne-au dominat tactic și fizic. Pentru este un început de drum, suntem o echipă nouă, în formare. Consider acest meci un test util în care ne-am putut edifica unde suntem. Am reușit să-l transferăm și pe Jurgen Dushkaj, un atacant albanez, care a mai jucat în România în ligile inferioare la Sepsi Sf. Gheorghe și Sporting Liești”, a spus, pentru Monitorul Expres, antrenorul Hărmanului, Florin Stîngă.

În precedentele amicale, mureșenii au câștigat cu 5-0, respectiv 9-0 cu Mureșul Rușii Munți, iar cu CS Afumați au pierdut cu 1-2.

Următorul test al echipei din Târgu Mureș e programat sâmbătă, 22 iulie, la Făgăraș, cu AFC Hermannstadt, iar duminică vor încheia cantonamentul de la Brașov și vor reveni acasă.

De partea cealaltă, AFC Hărman joacă sâmbătă, de la ora 10:00, pe teren propriu, cu KSE Târgu Secuiesc.

Foto: fb ASA Târgu Mureș

Marius ANGHEL 19 Jul. 2017, 18:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă