Noroc plus antijoc egal victorie

Mihai Andries 19 Feb. 2014, 10:50 Pregătiri, amicale

Ieri, de la ora 12, Metaloglobus a primit vizita celor de la CS Afumați, într-un amical disputat pe sinteticul bazei proprii. Bucureștenii au reușit să învingă la limită formația antrenată de Vasile Neagu la capătul unui joc în care oaspeții au dominat, dar nu au reușit să puncteze și pe tabela de marcaj. Metaloglobus a câștigat printr-un gol norocos marcat în prima repriză, la capătul unei faze în care Ghenovici a trimis un șut-centrare spre poarta adversă, Mihalcea a deviat în bară mingea și aceasta a căzut în fața porții de unde Robu a îndeplinit o formalitate.

A venit și Gafița

Gazdele au făcut un joc mult mai slab decât cel din meciul cu Popești Leordeni și după ce s-au văzut cu sacii în căruță, au ținut cu dinții de rezultat. Ca atare au fragmentat jocul cât mai mult posibil și au încercat să distrugă jocul de pase al oaspeților. Afumațiul a dominat meciul, dar a fost încurcat de antijocul gazdelor și a acuzat mai multe intrări tari ale adversarilor. De altfel, Metaloglobus a și avut doi eliminați, Marius Ștefan și Anghelini, însă cei doi, conform protocolului partidei, au fost înlocuiți.

La capitolul noutăți, trebuie semnalată și apariția în avanposturile bucureștenilor a lui Gafița, proaspăt sosit la echipă. După ce a fost în pregătire cu Gloria Buzău, cu care se pare că nu a ajuns la un acord financiar, experimentatul atacant își încearcă norocul un eșalon mai jos. O decizie în privința sa se va lua în zilele următoare, mai ales că perioada de transferuri se încheie pe 24 februarie.

METALOGLOBUS – CS AFUMAȚI 1-0 (1-0) Robu

Metaloglobus: Craiu – Dr. Nițu, Fodor, M. Ștefan, Anghelini – Țiclea – Ghenovici, Stângă, Cană, Robu – Gafița. Au mai jucat Nedelcu – G. Dinu, Drăgan, Potecea, G. Simion. Antrenor Leo Strizu

Afumați: Mihalcea – Vincene, Bar, Mogoș, B. Stancu – Chirilă, Robicek, Balgiu, M. Ionică – Vlada, V. Gheorghe. Au mai intrat Surugiu, D. Stanca, Dr. Florea. Antrenor Vasile Neagu

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 19 Feb. 2014, 10:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă