NKongue și Agbleta, noii marcatori ai lui ALRO

Marius ANGHEL 07 Aug. 2013, 14:09 Pregătiri, amicale
NKongue și Agbleta,** noii marcatori ai lui ALRO

Divizionara secundă slătineană a susținut, marți, pe stadionul „Metalurgistul”, primul meci de verificare după stagiul centralizat montan de la Poiana Brașov. Gruparea pregătită de Dan Oprescu s-a impus, scor 2-1, în fața formației din eșalonul al treilea, Sportul Vișina.

Tehnicianul grupării slătinene a utilizat formule de start diferite, în prima repriză mizând pe jucătorii cu experiență, în timp ce în actul secund a folosit un „unsprezece” în care s-au regăsit mulți jucători tineri.

Divizionara secundă a deschis scorul în minutul 15 prin N”Kongue, care a trimis cu capul, în plasă, o centrare bună trimisă de pe flancul drept de Daniel Ghiță. Atacantul camerunez a debutat, astfel, cu gol la primul joc în tricoul echipei slătinene. ALRO a mai avut ocazii importante prin Bancu, Ignea și Huțanu, în timp ce Sportul Vișina ar fi putut marca prin Priescu, care a recuperat o minge în careu, însă șutul său s-a dus pe lângă.

De asemenea, tehnicianul Marcel Ploaie a schimbat distribuția din teren în actul secund. În minutul 50, slătinenii au majorat avantajul prin atacantul de culoare Francis Agbleta, iar Sportul a redus din diferență prin Popa, întâlnirea încheindu-se cu scorul de 2-1.

ALRO Slatina (prima repriză): Mogoșanu, Ghiță, Marincău, Gligor, Siminic, Pavel, Ignea, Huțanu, Bancu, Drăghici, N Kongue.
ALRO Slatina (a doua repriză): Bugiu, Anghelina, Joseph Apening, Crușoveanu, Giurcă, Vîlcică, Cuedan, Cosmin Căpățână, Ciobanu, Mihai Căpățână, Agbleta.

Sportul Vișina (prima repriză): Gălan, Căpraru, Marius Radu, Mitroi, Mihai Daniel, Glișcă, Dumbravă, Cincă, Gruia, Priescu, Burcea.
Sportul Vișina (a doua repriză): Ghețu, Popa, Militaru, Ularu, Răcăreanu, Minciună, Obrej, Grigore, Aria, Nica, Clipici

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 07 Aug. 2013, 14:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă