Niculae a marcat din nou pe Giulești, în victoria cu FC Voluntari, scor 2-0, în fața a 5.000 de fani

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 17:07 Pregătiri, amicale

Rapid continuă să trăiască, să respire și datorită suporterilor. Astăzi, pe Giulești, la meciul amical cu FC Voluntari (2-0) au fost prezenți peste 5.000 de spectatori care au venit să-i vadă pe elevii lui Viorel Moldovan la primul meci din 2014. Giuleștenii au câștigat meciul cu 2-0 prin reușitele lui Cătălin Păun (53) și Daniel Niculae (73).

La Rapid au debutat portarii Vlad Gordin, de la Săgeata Năvodari, francezul de origine marocană, Yassine El-Kharroubi, și fundașul francez Michael Blanc. De asemenea, Daniel Niculae a revenit în tricoul Rapidului cu un gol de senzație, printr-un șut de la 25 de metri.

Rapidiștii vor evolua în primul meci din sezonul de primăvară sâmbătă la Bacău. În plus, la amicalul cu FC Voluntari a fost prezent și tehnicianul moldovenilor, Viorel Tănase care a vrut să-și urmărească viitorul adversar. 

Cristescu și Zamfir nu au fost la meci

Ultrașii rapidiștii au afișat un banner prin care și-au arătat susținerea față de manifestanții de la Kiev. De asemenea, cei prezenți la meci l-au contestat pe Adrian Zamfir și i-au cerut să plece de la Rapid. În plus la amicalul cu FC Voluntari nu au fost prezenți Adrian Zamfir și asociatul său, Nicolae Cristescu, singurul reprezentat al conducerii a fost Nicolae Manea.

Rapid: Gordin – Al. Coman, Tânc, Săndulescu,  I. Voicu – E. Dică, Pancu (cpt) – Martin, Bălan, Doman – Ciolacu
Au mai jucat: El Kharroubi, C. Păun, Blanc, Selagea, Mindu, Fl. Călin, V. Negru și D. Niculae
Antrenor: Viorel Moldovan

FC Voluntari: Botaș – Irimia, Achim, Mitache, Maxim – Todoran (cpt), Rădoi – Călințaru, B. Oprea, A. Voicu – Marinkovich
Au mai jucat: Șerban, Medeșan, Spătaru, Florincel, Cureteu, Stan, Vasile
Antrenor: Adrian Iencsi

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto: Gabriel FLUERARIU

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 17:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă